астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 3 юли 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Бъдете честни преди всичко със себе си. Изразявайте мислите и чувствата си открито, не се завоалирайте, не плетете интриги.

4 умения, на които трябва да се научат децата до 3 години

Астрологичен съвет за 3 юли 2023 Цвят за коридора – полезни съвети

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: винаги трябва да помните, че не сте сами, имате хора, които са готови да подадат ръка за помощ в труден момент. Време е да осъзнаете колко сте специални и колко сте обичани от близките.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: вашата интуиция ясно ви казва какво трябва да направите, за да започнете най-накрая живота на мечтите си. Спрете и помислете, чувствате ли се объркани? Отделете малко време, за да послушате сърцето си и започнете да следвате своя път.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: започнете да се наслаждавате на днешния обикновен ден и го използвайте като възможност да елиминирате цялата негативност. Не е нужно да тичате локомотива, защото най-важното е да се грижите за себе си.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: оставете се на вятъра на промяната да ви понесе, не се страхувайте да се носите по течението. Бъдете подкрепящи в отношенията и се доверявайте на чувствата си, сърцето ви не ви мами. Спрете за известно време и се насладете на живота.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: дори понякога да ви се струва, че целият свят е срещу вас, не е така, наоколо има достатъчно истински приятели. Силата на доброто е това, което е истински ценно и важно.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: да изразите благодарност към любимите си хора за простите удоволствия от живота е най-вълшебното чувство. Ако контролирате желанията си и се отнасяте с разбиране към другите, това ще ви донесе положителни резултати.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: вместо да се вманиачавате в това кое е истинско и кое е фалшиво, бъдете благодарни, че то дори присъства в живота ви. Отделете време, прочетете книга, за да научите нещо ново.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: продължавайте в същия дух и не позволявайте на опонента ви да ви пречупи. Ако искате, можете да поискате помощ от роднини, те ще дадат наистина полезни съвети. Време е да се докажете, за да преодолеете всички трудности с достойнство.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: съсредоточете се върху това, което сърцето ви иска, Стрелци. Приемете настоящата реалност такава, каквато е. Всичко разцъфтява в момента, в който започнете да проявявате любов към света около вас. Не сте сами, запомнете това.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: излезте навън, поемете дълбоко въздух, разходете се или дори направете йога. Правете си почивки, когато ви се иска и не позволявайте на нервите да ви пречат да решите какво да правите. Вярвайте в себе си.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: време е да приемете даровете на съдбата. Отворете сърцето си за тях. Важно е да се чувствате живи и да изпитвате най-искрените емоции. Времето, когато другите се възползваха от вас, отмина, но все пак не спирайте да се доверявате на интуицията си.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: не се страхувайте, че времето тече твърде бързо, защото няма за къде да бързате. Имате способността да преценявате спокойно ситуацията. Вашите аналитични умения ще ви помогнат да продължите напред и вярвайте, всички около вас го виждат.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 3 юли 2023

на горе