астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 29.07.2023 /събота/

Съвет за 29.07.2023 към всяка зодия: Човек трябва да бъде винаги добре изправен, с вдигната глава, разтворени рамене, с поглед напред и усмихнат. Така той захранва положителните енергии в себе си и се свързва с положителните енергии от природата.

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен, разочарованието има да ви каже нещо важно днес. Обърнете внимание как и къде сте се отклонили от истинския си път. Обърнете внимание на напътствията, които получавате в момента, и на начина, по който сте призовани да се приведете в съответствие с големия план. О, и още нещо! Не очаквайте големи промени да настъпят за една нощ само защото сте задвижили определени неща. Бавно и стабилно е пътят напред, Овен.

Космически съвет: Говорете.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Но кой каза, че не можеш да имаш всичко, Телец? Кой ти каза, че любовта, която желаеш и заслужаваш, ще ти се изплъзва до края на живота? Това е вашето напомняне да поставите високо летвата и да сте отворени към многото начини, по които Вселената изпълнява вашите желания. Тази глава от живота ви носи със себе си лекарството на любовта и лекарството на връзката. Готови сте да се гмурнете по-дълбоко в океана на интимността. Вие разбирате колко е важно да премахнете бариерите, да сте такива, каквито сте, и да запазите място за любимия си, за да бъде най-автентичното аз във ваше присъствие.

Космически съвет: Готови сте да се гмурнете по-дълбоко в океана на интимността.

Близнаци 21 май – 21 юни

Понякога перфектната възможност идва пред нас сякаш случайно. В други случаи трябва да поемем проактивна роля и да направим това, което трябва да се направи. Така че, направете каквото трябва, Близнаци, независимо дали това е актуализиране на вашето CV или достигане до вашия списък с контакти. В момента ангажиментът също се показва като основна тема в момента. Ако вие и вашият любим визуализирате съвместен живот, това е благоприятен момент да споделите вашите надежди и мечти за бъдещето.

Космически съвет: Ангажиментът се показва като основна тема в момента.

Рак 22 юни – 22 юли

Това, което ви се предлага в момента, е като възможност за покачване на ниво. Да се ​​покажеш като версията на теб, която си визуализирал в съзнанието си. Но за да влезете в тази нова реалност, ще трябва да се откажете от нещо. Ще трябва да пожертвате нещо, което е изпълнило целта си в историята на живота ви. Започнете, като се погледнете дълго и внимателно в огледалото. Оценете самоотрицателните модели, на които сте се придържали през всичките тези години. Не може да успеете да прогоните всичките си демони за една нощ. Но можеш да се ангажираш да правиш едно нещо всеки ден, което те плаши, лунно дете.

Космически съвет: Очаква ви голяма трансформация през следващите месеци.

Лъв 23 юли – 22 август

Външната реалност е просто отражение на вътрешния ти свят. С други думи, конфликтът не е извън вас. Вие в този момент водите война срещу себе си. За да намерите решение, започнете с приемането на частите от себе си, които сте отхвърляли през годините, Лъв. Помнете, че тъмнината е също толкова част от вас, колкото и любовта, светлината и блясъкът.

Космически съвет: За да намерите решение, започнете, като приемете частите от себе си, които сте отхвърляли през годините.

Дева 23 август – 22 септем.

„Успехът е да се харесваш, да харесваш това, което правиш, и да харесваш как го правиш“, мъдри думи, с които да започнете деня си. Вие сте там, където сте, защото сте положили необходимата работа, за да стигнете до там. И така, опитай се да намериш себе си, докато се освобождаваш от товара на очакванията към другите хора.

Космически съвет: Изисквай единствено от себе си, Дева.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Твоята история не е история за болка, трагедия и сърдечна болка. Твоята е история за любов, страст и отдаденост. Така че, оставете сърдечната си чакра да се отвори от радост, докато превръщате отровата в лекарство. Работейки в пространство на откритост, ще можете да призовете чудесата, които желаете и заслужавате. Комуникацията е ключът към възстановяването на хармонията и баланса. Дайте си разрешение да говорите за това, което ви боли най-много. Дайте си разрешение да бъдете уязвими. За теб е безопасно да бъдеш такъв, какъвто си, Везни.

Космически съвет: За да излекувате сърцето си, помислете за работа с кристали като малахит и родохрозит.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Божественият план е перфектен, Скорпион. Всяко преживяване, което призоваваме в нашата реалност, е част от този божествен план и има за цел да ни събуди по някакъв начин. Вместо да се увличате в безкраен кръг от „какво“ и „защо“, издишайте въпросите и се закответе в настоящия момент. В същото време бъдете благодарни за разкритията и бомбите на истината, които получавате в моменти на мълчание. Разпознаването на това, което вече не е в съответствие с вашата истина, ще ви помогне да се приведете отново в съответствие с вашия път и цел.

Космически съвет: Бъдете благодарни за бомбите на истината, които получавате в този момент.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Вашите въпроси са валидни, Стрелец. Но вашите безкрайни въпроси са резултат от миналия ви опит. Така че, направете си услуга, дишайте и се върнете в настоящия момент. Направете това метафорично пътуване от главата си до сърцето си, докато се освобождавате от страховете и несигурността. Вие сте там, където трябва да бъдете и сте обичани заради цялата магия и цялата лудост, които носите

Космически съвет: За вас е безопасно да бъдете такъв, какъвто сте.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

И така, отворете тази бутилка, която сте спестявали, и изсипете съдържанието й в чаша за вино. Призовават ви да вдигнете тост за цялата магия и цялата лудост, която ви заобикаля в този момент! Нещо ни подсказва, че оттук нататък ще става само по-добре! Като такъв, сезонът на Лъва също носи лекарството на любовта и лекарството на връзката с нея. Пригответе се да се гмурнете по-дълбоко в океана на интимността. Да приемете различията като възможност за израстване, като се фокусирате върху мира и хармонията.

Космически съвет: Сезонът на Лъва също носи лекарството на любовта и лекарството на връзката с нея.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Вдишайте и издишайте. Отделете момент, за да направите пауза и да наблюдавате интервалите между вдишването и издишването. Влизайки в режим на наблюдател, ще можете да разберете, че това, което ви се изплъзва, никога не е било ваше. Почувствайте загубата, почувствайте болката, почувствайте мъката, ако имате нужда. Но не позволявайте на тежките емоции да ви съборят. Всичко се случва с причина. Доверете се на процеса на пречистване и вярвайте, че активно правите място за повече радост, повече изобилие и повече разширяване в историята на вашия живот.

Космически съвет: Вие активно правите място за повече радост, повече изобилие и повече експанзивност в историята на живота си.

Риби 19 февр. – 20 март

Няма значение какво казват или не казват хората. Дошъл си тук, за да изследваш надлъж и шир кой си и да изследваш напълно своята магия! Така че, дайте си свобода да изследвате своята магия, да излезете смело извън зоната си на комфорт и да експериментирате с нов начин на съществуване. Само напомняне: белезите са доказателство за факта, че сте направили грешки, а грешките са доказателство за факта, че сте благословени с дара на устойчивост.

Космически съвет: Оцветявайте извън линиите. Експериментирайте с нов начин на съществуване.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 29.07.2023 /събота/

на горе