астрологичен съвет за 30 април 2023

Астрологичен съвет за 29 април 2023

Астрологичен съвет за 29 април 2023:  Всички сме ученици и учители. Запитайте се: „Какво съм дошъл да науча и какво да споделя?“ Вие сте вашата дума. Създавайте усещане за надеждност, уважавайки думата си.

Астрологичен съвет за 29 април 2023 Как да изберете картини за кухня

Кои са най-чаровните и харизматични мъже по зодия?

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Ако това, което желаете, не идва при вас, може би се фокусирате твърде много върху липсата на това „нещо“. Всичко ще се случи в точното време. Не забравяйте, че сте там, където трябва да бъдете, само не спирайте да се движите. Насочете вътрешната си енергия към съзидание. Очакват ви големи изненади!
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Замисляли ли сте се, че нашите желания са не само свещени, но и много важни за баланса на всичко, което ни заобикаля? Не се отказвайте от това, което искате да направите. Уважавайте завинаги това, в което вярвате. Не се страхувайте да се разделите с ненужното. Отворете се към света и новите емоции.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци, падението винаги е последвано от възход, така че не позволявайте на дребните разочарования да ви потопят. Имате да извървите дълъг път, преди да сбъднете мечтата си. Но тя си заслужава, нали? Така че, затегнете коланите и поемете напред. Нещо ви подсказва, че се подготвяте за приключението на живота си.

Рак 22 юни – 22 юли

Ако сте натоварени, направете списък със задачи. Позволете си да преминете в режим на пълна релаксация. Днес е идеалното време да четете книги по философия и да слушате любимите си мелодии. Избягвайте токсични хора и ситуации.

Лъв 23 юли – 22 август

Като магьосник сте, търсач, който се учи на изкуството да строи мостове между света, в който живеем, и света, който съществува извън него. Трябва да следите за знаците от съдбата, но същото време не забравяйте да се грижите добре и за тялото си.

Дева 23 август – 22 септем.

Ако някой не може да спази обещанията, които ви дава, това означава само едно: време е да свалите розовите си очила. Трябва да погледнете на ситуацията такава, каквато е, а не такава, каквато искате да бъде.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни, временният период на „черно и бяло“ е към края си, сега спокойно можете да си поемете дълбоко въздух. Чувствате, че трябва да градите ново щастие върху изпепелено поле. Но какво можете да направите? Това е законът за баланса на природата. Вместо да оценявате дали ситуацията е добра или лоша, просто действайте. Все още можете да постигнете голям успех!

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Има върху какво сериозно да помислите. Звездите ви съветват днес да направите крачка назад, за да не се окажете на ръба на пропастта утре. Вместо да кажете нещо иронично, опитайте се да овладеете това чувство. По-добре е да действате за доброто на другите, защото така ще си осигурите вашето добро.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Големите неща не стават за една нощ. Трябва да сте готови да докажете намеренията си и да защитите гледната си точка. Вие превъзхождате по много начини и това е суперсила, която ще ви отведе до финала по-рано, отколкото сте очаквали. Бъдете уверени в себе си, работете в синхрон с хората и изберете пътя на честността.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Човекът винаги търси нещо, което му дава усещане за сигурност в този несигурен свят. Но вие се освободете от бремето на вечното чакане. Позволете си да се носите свободно извън времето и пространството. Звездите обещават, че веднага щом се отървете от смущаващите мисли, ще се случи нещо необикновено и вълшебно.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

За да получите достъп до информация, която ще ви помогне да изясните ситуацията и ще ви позволи да вземете важно решение, трябва да сте находчиви. Изследвайте почвата. Важно е да правите внимателни стъпки, за да не се спънете.

Риби 19 февр. – 20 март

Почувствайте го този хубав живот, обичайте го, обичайте себе си и всичко, което ви заобикаля. Трябва да разберете, че истинската нежност и привързаност е това, което толкова липсва на този свят. Слейте се с ритъма на Вселената и бъдете мили с хората около вас. Ще се убедите, че ще ви се случат хубави неща.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 29 април 2023

на горе