Астрологичен съвет за 27 ноември 2022 към всяка зодия

астрологичен съвет за 8 януари 2023
Астрология

Астрологичен съвет за 27 ноември 2022 към всяка зодия

Астрологичен съвет за 27 ноември 2022: Заложете на личните си цели. Така ще повишите нивото на независимост и сигурност, ще си осигурите условия за творчески изяви. 

ЩАСТИЕ и КЪСМЕТ през следващата седмица 28.11-4.12 за шест зодии

Дневен хороскоп за 27 ноември 2022

Любовен хороскоп за 27 ноември 2022

Хороскоп за зодия Овен за декември 2022

Хороскоп за зодия Телец за декември 2022

Хороскоп за зодия Близнаци за декември 2022

Астрологичен съвет за 27 ноември 2022 ОВЕН

астрологичен съвет за 27 ноември

С добра дума можете да успокоите всеки. Бъдете наясно с тази ваша дарба и способност. Прилагайте те, когато някой има нужда от вашата подкрепа.

Астрологичен съвет за 27 ноември 2022 ТЕЛЕЦ

астрологичен съвет за 27 ноември

Не смесвайте работата с личният ви живот. Днес всичко ще върви добре, защо не посветите повече време на любимите хора? Огледайте се и се насладете на живота с това, което имате сега. Време е да бъдете щастливи, изживейте всеки момент пълноценно и се възползвайте от всеки нов ден.

Астрологичен съвет за 27 ноември 2022 БЛИЗНАЦИ

Днес енергиите на денят ще разрушат някои перипетии, така че бъдете подготвени за факта, че може да попаднете на информация, която ще предизвика вътрешен дискомфорт или ще противоречи на настоящите ви убеждения.

Астрологичен съвет за 27 ноември 2022 РАК

астрологичен съвет за 27 ноември

По-добре е да отложите всички съдбоносни решения и да се заемете с рутинната работа. Така няма да направите нежелани грешки. Важно е да запомните, че „учителят“ няма да направи нищо вместо вас, но може да направи най-важното – да даде знания и да ви насочи в правилната посока, за да не хабите напразно силите и енергията си.

Астрологичен съвет за 27 ноември 2022 ЛЪВ

Звездите ви съветват да стоите далеч от негативни хора и да не ги следвате. Слушайте сърцето си и ще направите правилният избор, понякога най-трудните решения се оказват и най-правилните.

Астрологичен съвет за 27 ноември 2022 ДЕВА

Използвайте енергията на небесните тела за творчески цели. В същото време спрете да се тревожите за това как другите хора могат да възприемат работата ви. Повярвайте, че висшите сили работят извънредно, за да ви помогнат да получите това, което искате.

Астрологичен съвет за 27 ноември 2022 ВЕЗНИ

Показвайки устойчивост на изкушенията, преодолявайки вътрешните зависимости, това е ясен, знак, че вие сте постигнали по-голяма вътрешна устойчивост. Приемете с благодарност всички промени, които ви се случват в този ден. Така по-лесно ще осъществите вашите идеи.

Астрологичен съвет за 27 ноември 2022 СКОРПИОН 

В този ден в очите на противоположния пол ще имате особен чар, така че не се изненадвайте, ако бъдете обсадени от фенове или фенки. Ако се съмнявате в себе си и решенията си, то бъдете максимално активни в професионалните и личните дела и не мислете за чуждото мнение.

Астрологичен съвет за 27 ноември 2022 СТРЕЛЕЦ

Освободете се от вашите привързаности, зависимости и разни видове ограничения. Пуснете знанието в отвореният ви ум, за да обогатите живота си. Инициативата е всичко. Чувствайте се свободни да бъдете силно активни, да представяте своите идеи, да предлагате решения на проблеми.

Астрологичен съвет за 27 ноември 2022 КОЗИРОГ

Ако сте на кръстопът имате възможност или да се поддадете на собствените си страхове, или да направите крачка към неизвестното. Спрете и поставете себе си на първо място. Така, както вие цените чувствата на другите, заслужавате същото в замяна. Направете си услуга и намерете изход от токсична ситуация.

Астрологичен съвет за 27 ноември 2022 ВОДОЛЕЙ

Сега сте на върха на своята форма: пълни сте с енергия и устрем и най-доброто, което можете да направите, е да насочите енергията си, за да накарате живота да заблести с нови цветове!

Астрологичен съвет за 27 ноември 2022 РИБИ

Изслушвайте другите хора, дори и да не харесвате тяхната гледна точка или просто не ви пасва. Проявете търпение и такт, за да избегнете нараняване на другата страна.

 

ДОМАШЕН ЛЕК за астма, пневмония, кашлица, артрит…

ДОМАШЕН МЕХЛЕМ – лек за тежестта в краката и непоносимите болки в ставите

Кърмене – естествен лек срещу следродилна депресия и още ползи за майката

Tagged , , , ,
на горе