Астрологичен съвет за 19 декември 2022 към всяка зодия

астрологичен съвет за 25 декември 2022
Астрология

Астрологичен съвет за 19 декември 2022 към всяка зодия

Астрологичен съвет за 19 декември 2022: Човек получава енергия, когато прави това, което му харесва и го вдъхновява. Човек губи, когато изпитва отрицателни емоции.

Месечен хороскоп за януари 2023 – всички зодии

Любовен хороскоп за януари 2023 – всички зодии

Само 3 избрани зодии ще намерят ЩАСТИЕ през седмицата 19.12-25.12 – астролозите разкриха тайната

Дневен хороскоп за 19 декември 2022

Любовен хороскоп за 19 декември 2022

Астрологичен съвет за 19 декември 2022

Астрологичен съвет за 19 декември 2022 ОВЕН

астрологичен съвет за 19 декември

Вие сте обединили в себе си човешката си природа с Божествената. Божествена светлина гори във вашите очи. Представете си, че вашата Божествена природа гледа на света през вашите очи. Мислено насочете тази светлина към вашите близки, вашите приятели, познати и след това към този, който смятате за враг или недоброжелател.

Астрологичен съвет за 19 декември 2022 ТЕЛЕЦ

астрологичен съвет за 19 декември

Загубата на енергия през този ден може да доведе до болезнени състояния, така че бъдете наясно с емоциите си. Ако се чувствате обидени, ядосани на някого, само влошавате положението за себе си, за никой друг. Лечението започва с прочистване – изчистете не само физически, но преди всичко емоционално.

Астрологичен съвет за 19 декември 2022 БЛИЗНАЦИ

Позволете си да допуснете промяната в живота си. Пренаредете мебелите в къщата, отидете в друг магазин, а не в този, с който сте свикнали. Добавете нещо ново към стила на облеклото, като например шал, бижу или друг аксесоар. Нещо, което не сте използвали досега.

Астрологичен съвет за 19 декември 2022 РАК

Понякога изкушението е забулено под нещо, което наистина очаквате в живота и е лесно да сгрешите, приемайки го за подарък от съдбата. Разграничаването на реалните шансове от изкушенията не е трудно. Изкушенията ще ви предложат точно това, което искате, но в същото време крият скрита уловка.

Астрологичен съвет за 19 декември 2022 ЛЪВ

Днес е важно да възприемате всичко, което се случва с вътрешна любов и хармония, дори и не толкова позитивните събития. Без негативни събития няма да има необходимия контраст и тогава няма как да оцените реално истински доброто, което е наоколо.

Астрологичен съвет за 19 декември 2022 ДЕВА

Днес е важно да помагате на хората, имайки предвид два основни критерия: не можете да налагате помощта си, ако човекът не я поиска сам и не можете да помагате на другите в ущърб на себе си, особено когато чувствате, че човек може да се справи сам.

Астрологичен съвет за 19 декември 2022 ВЕЗНИ

Не се отказвайте да общувате с роднини и приятели, с приятели и колеги. Дори разговорът с непознат на улицата може да бъде ценна следа, ако сте готови да го изслушате. Колкото повече колективно общуване има днес, толкова по-голям енергиен заряд за вашата реализация ще получите.

Астрологичен съвет за 19 декември 2022 СКОРПИОН

Днес имате шанс да погледнете от „птичи поглед” на тежащите ви ситуации и да оцените по различен начин перспективите им. Този ден е идеален за освобождаване от негативни мисли и ситуации. Затова е много добре да се освободите от всичко старо и ненужно.

Астрологичен съвет за 19 декември 2022 СТРЕЛЕЦ

Вашето вътрешно състояние ще намери отклик във Вселената много бързо, гледайте какво излъчвате, в кой енергиен поток се намирате. Няма да можете да влезете в благоприятен поток, ако вътре в себе си таите раздразнение, негодувание, гняв…

Астрологичен съвет за 19 декември 2022 КОЗИРОГ

Следете внимателно събитията от деня! Слушайте какво говорят другите за вас. Анализирайте всичко, което се случва наоколо. И, ако днес не ви е комфортно – спешно променете отношението си към живота и вътрешното настроение! Денят ще премине леко за тези, които са спокойни и резервирани.

Астрологичен съвет за 19 декември 2022 ВОДОЛЕЙ

Обърнете се мислено към Създателя с молба да ви постави в потока на Божественото сияние. Представете си, че сте вътре в поток, който тече отгоре, от безкрайността, и отива дълбоко в земята. Това е преливаща, лъчиста бяла светлина.

Астрологичен съвет за 19 декември 2022 РИБИ

Днес е по-лесно от всеки друг ден да постигнете състояние на вътрешна хармония. Нужни са само желание и осъзнатост. Практикувайте това чувство за хармония. И тогава, ще ви бъде по-лесно да се върнете към вътрешен баланс. Всъщност, състояние, което е типично за вас.

Супер ползотворни съвети за пазаруване на коледни подаръци

Tagged , ,
на горе