Телец

Дневен 19.04.2021

На 19 април Телецът е по-добре да обърне голямо внимание на собственото си здраве. Магнитните бури могат да повлияят на нервната ви система. Възможен е дискомфорт в областта на сърцето. Психичното ви здраве също може да бъде нестабилно. Почивайте си повече, медитирайте, не се замесвайте в конфликтни ситуации. Особено с децата ви, защото вашият дисбаланс може да повлияе негативно на психиката на детето.

Вижте седмичния хороскоп

Седмичен 19-25.04.21

Личната активност тази седмица ще бъде от решаващо значение за успеха на зодия Телец. Колкото по-активни сте, толкова повече добри резултати можете да постигнете. Преди всичко се опитайте активно да общувате с околните. Вашата задача е да станете по-информиран. Благодарение на това ще можете правилно да се ориентирате в текущите обстоятелства и да вземате единствено правилните решения. Друга положителна посока може да бъде промяна на имиджа ви. Може да искате да промените нещо във външния си вид, да посетите салон за красота или модни бутици. Това, разбира се, се отнася главно за дамите. Това е и подходящ момент за учене и споделяне на опит. Романтичните връзки при вас ще се развиват добре, чувствата ви ще станат по-силни. Можете да получите много приятни преживявания, изненади, подаръци и признания. Втората половина на седмицата ще бъде лоша за вашата кариера. Може да бъдете под натиск от началниците си или да почувствате, че всичко е под контрол независещ от вас. Опитайте се да развиете качества като изпълнение и дисциплина у себе си.

Вижте месечния хороскоп

Месечен Април 2021

Първите десесет дни на Април телците ще почувстват пълната подкрепа на своя управител Венера. Богинята на любовта ще бъде подсилена от позицията на Слънцето и ще ви осигури наистина силни емоции. Струва си да се отдадете на порива. Особено за необвъзраните телци преживяванията ще бъдат наистина незабравими. Обвързаните от вас също се радват на хармонични и близки отношения. Може да се наложи да решавате семейни въпроси, но вероятно няма да успеете от първия път. Не се разстройвайте. Всяка пречка отваря нови врати, през които ще стигнете по-далеч и ще получите повече от планираното. Ако работите в организация, не се опитвайте да надскочите себе си. Началниците ви знаят на какво сте способни. Излишно е в момента да хвърляте усилия да се доказвате. Онези които имат собствен бизнес, е добре да се съсредоточат върху чисто технически въпроси. В средата на месеца Телеца ще има наистина добри възможности в службата за да покаже своите умения и способности. Не очаквайте внезапни изненади или щастливи съвпадения. Помощта на звездите ще се прояви в правилните мисли, както и във факта, че никой не може целенасочено да ви навреди. В същото време вие можете да повлияете на хората около вас. Основното е да бъдете мили и откровени, особено в сферата на личните отношения, където ще се развият тенденциите, които вие сами сте стартирали в началото на месеца. Ако имате собствен бизнес, помислете за разширяване. В края на месеца на Телците се предоставят нови възможности, но трябва внимателно да прецените в кое ще се включите и в кое не. В работен план не се очакват изненади. Периода е подходящ да подобрите своите умения. Възможни са значителни промени на финансовото ви положение. Приходи ще имате, но те няма да дойдат без усилия. Възможни са спречквания с роднини. По материални въпроси бъдете по-твърди.

Вижте миналите хороскопи

на горе