Телец

Уикенд 05-06.06.2021

Телецът вероятно ще бъде доста емоционален този уикенд. Самите емоции не са нито добри, нито лоши. Това е показател, който характеризира случващото се в живота ни. Но има и особености. Ако емоциите са отрицателни, тогава не бива да позволявате да ви завладеят и да оставят разрушителен отпечатък. Ако те са положителни, трябва да използвате тази енергия, но поддържайте адекватност, в противен случай неумерената еуфория ще предизвика грешни стъпки: просто спирате да забелязвате клопки и възможни последици. Хороскопът казва, все пак не бързайте. Използвайте тази енергия, но останете със здрав разум. В събота Телецът може да има късмет в любовта, ако се осмели да направи първата крачка. Не се страхувайте, защото благодарение на вашата енергия едва ли ще ви бъде отказано. Струва си да избягвате нервното пренапрежение и да не приемате присърце някои ситуации – щадете се.

Вижте седмичния хороскоп

Седмичен 31.05.21-06.06.21

Хороскопът за седмицата настоява - Телци, не насилвайте решения по важни въпроси, заемете позицията на наблюдател. Защитете се от празна и празна комуникация. Не губете енергия. По-добре да отделите време за усвояване на нови знания и умения. Развийте интелигентността си. Можете също така да отделите време за медитация, духовни практики. Сега повече от всякога ще стане ясно как продължавате напред. И с кого да го направя. Седмицата ще бъде предизвикателна и ще изисква повече внимание от вас, особено тези от вас, които планират да пътуват. Любовният ви живот ще се развива нормално, независимо дали имате партньор или все още го търсите. Ще обсъдите важни теми от личния си живот със семейството или приятелите си, както и някои планове. Ще се притеснявате от новините за жена, която познавате, защото смятате, че е на път да направи голяма грешка в живота си. Може да имате контакт и с човек, с когото сте загубили връзка поради различни житейски промени и преживявания. Ако семейството ви е разделено по някаква причина тази седмица, ще имате добро време да се съберете отново. Ще се радвате да чуете новини или успех с някой, когото уважавате или обожавате. Ще имате повече контакти или опит с детето или по-младите хора. Ще ви зареди с положителна енергия или ще върне спомени от детството. Ще проведете важен разговор с мъж, който може да бъде член на семейството, роднина или приятел. Ще сте склонни да давате съвети, вместо да се фокусирате върху собствените си проблеми. Независимо от възрастта си, избягвайте стреса и се научете да приемате събитията и фактите такива, каквито са. Опитайте се да се учите и да се развивате духовно. Може да се наложи да поправите нещо, да се свържете с данъчна или административна служба и др.

Вижте месечния хороскоп

Месечен Юни 2021

Телецът този месец ще се стреми към спокойствие и уединение, дори ако сферата на тяхната дейност е свързана с голям екип. Отношенията с началниците изискват специално внимание. Неочаквано Телецът може да се окаже в епицентъра на неприятна ситуация, да бъде извикан до ръководството и да се наложи да изслуша много несправедливи думи отосно работата си. Няма нужда да се разстройвате, камо ли да спорите. След кратко време гневът ще се превърне в милост и ситуацията може дори да се подобри в сравнение с това, което беше преди. Що се отнася до роднините, те ще се нуждаят от комуникация и подкрепа и тук за Телците ще бъде трудно да се измъкнат от семейните си задължения. През юни 2021 г. Телецът ще реши да промени професията си. Но преди да направят това, те трябва да завършат цялата започната работа и да изплатят дълговете си. Не трябва да изграждате замъци във въздуха, сега трябва да покажете естествената си практичност, това ще ви помогне бързо да се придвижите към целта си. В средата на юни бизнес активността на Телеца може да намалее, което няма да има най-добър ефект върху финансите, така че трябва да се избягват ненужни разходи. През юни Телецът трябва да се откаже от травматичните спортове - има голям риск по време на занимания да навреди на здравето си. Няма промени в личния живот – семейните Телци ще бъде заето с обичайните домакински задължения и грижи, а тези, които все още не са намерили половинката си, благодарение на активен начин на живот, може да срещнат интересни хора от противоположния пол, но дългосрочни не се очакват връзки.

Вижте миналите хороскопи

на горе