Стрелец

Дневен 19.04.2021

Според звездите на 19 април Стрелецът не трябва да предприема активни стъпки в търсене на печалба, а да отложи важни финансови проекти и преговори засега. Примамливите оферти може да не са толкова обещаващи за вас. Не се препоръчва да харчите пари за рискови дейности, както и да давате заеми в този ден.

Вижте седмичния хороскоп

Седмичен 19-25.04.21

Представителите на зодия Стрелец през първата половина на седмицата ще бъдат изпълнени с енергия. Това ще ви позволи успешно да се справите с голям обем работа и да не се чувствате физически уморени. Сега е моментът да започнете редовно да посещавате фитнес зала, басейни, сауни и да използвате всички услуги, предоставяни там, за да укрепите здравето си. Времето е много благоприятно за промени в живота ви, за да направите вашите дейности по-продуктивни. Опитайте се да се отървете от лошите навици и да създадете ново ежедневие. По един или друг начин обстоятелствата ще бъдат на страната на тези, които са готови да променят нещо в живота си и да положат усилия за това. Втората половина на седмицата е неблагоприятна за нови запознанства, контакти и пътувания. Колкото по-малко контакти имате, толкова по-успешна ще бъде работата ви.

Вижте месечния хороскоп

Месечен Април 2021

Началото на месеца за Стрелците е доста спокойно. Важно е обаче да се пренастроите, защото сега вашите задачи ще имат съвсем различно решение. Ако сте предприемач ще имате примамливи предложения, но само благодарение на трезвата си преценка ще може да отсеете печелившите. Ако работите в организация, трябва да се впишете в общите тенденции. Следвайте своята интуиция и се оставете на течението. Не отделяйте твърде много време за проблеми, които не могат да бъдат решени веднага. В областта на личните отношения действайте ясно и директно - не оставяйте неизказани и неизяснени чувства. Средата на месеца периода ще е значително по-динамичен, но не се надявайте на бързи резултати. Успехът в професионалните дела ще бъде възможен само като резултат от упорита работа. В противен случай няма да достигнете до желаните от вас цели. Средата на месеца ще бъде особено важна за личните отношения. Семейните Стрелци не бива да оставят всичко да върви от само себе си, ако искат да избегнат конфликти. Тези, които все още не са намерили партньор в живота, е добре за избягват флиртовете. В момента няма възможност за изграждане на стабилна основа. За стрелците края на месеца ще е най-балансираният период. Ако се занимавате с личен бизнес, опитайте да завършите всички проекти възможно най-скоро. Трябва да освободите време и ресурси за в бъдещи ангажименти. Бъдете внимателни с хората около вас. Ако работите в организация, не приемайте присърце критиките. По-добре си вършете работата тихо и професионално. Колкото по-упорити сте, толкова повече врати ще се отворят пред вас. И ако не сте сигурни, попитайте за съвет близки или приятели (в никакъв случай от колеги). Трябва да се постараете да изгладите всички семейни недоразумения до края на месеца. Ако отдавна искате да говорите за нещо сериозно, сега е моментът. Не се страхувайте от истината, но не го отлагайте заради това което ще трябва да преживеете.

Вижте миналите хороскопи

на горе