Дневен 19.04.2021

На 19 април звездите препоръчват на Лъва да се съсредоточи повече върху духовното си развитие, да помисли върху проблемите, прошката и смирението. Но тежкият физически труд днес трябва да се избягва. Бъдете милостиви към всички, които търсят вашата защита и подкрепа. Благотворителността ще ви бъде полезна в този ден.

Вижте седмичния хороскоп

Седмичен 19-25.04.21

Целенасочените усилия на представителите на зодия Лъв през първата половина на седмицата могат да доведат до положителни резултати. Тези дни са благоприятни за повишаване на социалния и професионалния ви статус. Можете да станете по-популярни и другите да ви обръщат повече внимание. Има възможност да вземете награда в творческо състезание или да спечелите надпревара за престижна позиция. Също така тези дни ще имате добър шанс за кариерно израстване. Но за това първо трябва да покажете желание да заемете по-видна роля в професията си. Ако предприемете действия, много бързо ще установите, че около вас има хора, готови да ви помогнат. Това се отнася не само за колегите и шефовете ви, но и за някои тайни покровители. Втората половина на седмицата обаче може да бъде свързана с усложнения в кариерата. Това важи особено за онези, чийто непосредствен началник е жена. Опитайте се да избягвате конфронтации с дамите на високи административни длъжности - сега може да имате проблеми с тях.

Вижте месечния хороскоп

Месечен Април 2021

Звездите препоръчват на Лъвовете да започнат седмицата, като почистят къщата си и се отърват от излишни и неизползвани вещи. През втората половина на седмицата можете да актуализирате гардероба си, да си направите нова прическа. Също така звездите препоръчват на Лъвовете да помагат на другите. Трябва да бъдете по-приятелски настроени и щедри, защото има шанс да срещнете нови приятели и приятни хора. Идва интересна седмица за вас, когато можете активно да се отпуснете и да работите с удоволствие. Енергията ви е в разгара си, така че ще успеете във всичко, с което се захванете.

Вижте миналите хороскопи

на горе