Уикенд 05-06.06.2021

Този уикенд ще бъде благоприятен за Лъвовете за романтика и всичко, което идва с нея. Показвайте повече внимание на любимия човек, организирайте празнична вечеря без причина, прекарвайте времето си заедно по забавен и интересен начин. Това ще помогне за задълбочаване на отношенията ви. Ако сте в търсене, тогава тези дни са благоприятни и за нови запознанства и срещи, дори това да се случи на практика. Хороскопът казва, че общуването ще ви достави удоволствие, дори и накрая да не се получи нищо сериозно. Уикендът ви обещава да бъде богат на събития. Опитайте се да направите всичко възможно, за да се възползвате максимално от това време. Звездите ви обещават познати с интересни предложения. Не се страхувайте да рискувате и да пробвате нови неща. Ще бъдете доволни от неочаквани новини или благоприятни обстоятелства. Хванете късмета си и можете да започнете да правите всичко, което сте отложили толкова дълго. Несъмнено ще успеете. Неделната вечер е най-добре да прекарате у дома.

Вижте седмичния хороскоп

Седмичен 31.05.21-06.06.21

Отличен период за Лъва да разшири кръга от приятели, да се занимае с благотворителност и добри дела. Пазете се от моментни изкушения, тъй като те няма да ви задоволят. Романтичната среща може да няма продължение, струва ви се, че обектът на вашето внимание е прекалено заинтересован от вашите материални перспективи. Можете да се срещнете с държавни служители, представители на частна компания, администрация или банка. Избягвайте да се справяте с финансови затруднения в живота на приятели или семейство, защото сега първо ще трябва да се съсредоточите върху собствените си проблеми. Следете отблизо новите познанства, които възникват по неочакван или странен за вас начин. Влиянието на нов човек в живота ви върху личните или професионалните ви дела ще бъде от полза и не бива да се пренебрегва. Възможно е също да имате планове или очаквания, свързани със задължения по отношение на собственост или собственост, собственост на вас или вашето семейство. Възможно е тези задължения да са свързани с неочаквана битова авария, необходимост от спешни ремонти, конфликт със съседи или институция и др. Внимавайте с изискванията и капризите на деца или младежи от вашето непосредствено обкръжение, чиято упоритост и инатът ще ги провокира към емоционални решения и реакции.

Вижте месечния хороскоп

Месечен Юни 2021

Никой няма да посмее да забрани на Лъвовете да се усамотяват и да защитават границите си през следващите десет дни, но това трябва да се каже спокойно, за да не обиди никого случайно. От друга страна, винаги ще има хора и обстоятелства, на които трябва да отделите време и внимание, независимо от настроението ви. Лъвовете трябва разумно да разпределят силите си в този труден месец и тогава той ще бъде успешен и дори печеливш. Най-добрият вариант е приятелски, искрен разговор на кръгла маса, без нажежаване на емоции и силни тонове. Ако Лъвовете се съберат, те лесно ще се справят със семейните драми и тогава ще трябва да покажат чудеса на издръжливост и толерантност в работата. Началото на лятото за Лъвовете е много противоречив период: в някои отношения те ще имат късмет, но в някои ще бъдат разочаровани. Основното нещо е да не си закачате носа и да действате, в противен случай ще бъде много трудно да се върнете на утъпканата писта. През юни 2021 г. Лъвовете най-накрая ще решат да скъсат стари връзки, сърдечни и приятелски, за да започнат всичко от чиста страница - промените ще имат положителен ефект върху любовта и професионалните им отношения. Може би някои момичета, родени под тази зодия, ще успеят да съчетаят и двете - да започнат служебен романс, който ще постави основата за бъдещ брак. Лятото е чудесно време за спорт. Колоезденето и плуването се препоръчват през юни, те ще имат благоприятен ефект върху работата на сърцето, което толкова често напомня на Лео за себе си този месец.

Вижте миналите хороскопи

на горе