Козирог

Дневен 19.04.2021

На 19 април звездите съветват Козирозите - не се колебайте да си купите нещо, което ще ви достави удоволствие в този ден. Това може да е малка придобивка за дома ви, нов козметичен продукт или любим ваш десерт. Доверете се на интуицията си - доскорошнитеви съмнения ще се окажат напразни.

Вижте седмичния хороскоп

Седмичен 19-25.04.21

Представителите на зодия Козирог през първата половина на седмицата ще почувстват силна нужда от творческо себеизразяване. И вашите интереси могат да бъдат много различни, в зависимост от личните ви предпочитания. Много от вас ще искат да се занимават с изкуство или да започнат да тренират някакъв вид спорт. Но любовта и романтиката не могат да бъдат подминати. Ако вече сте влюбени, тогава чувствата ви ще цъфтят с невероятна сила. В идеалния случай можете да станете достатъчно зрели, за да създадете връзка, да се сгодите и да се ожените. Обстоятелствата са благоприятни за това. Втората половина на седмицата няма да е толкова розова за вас. Тези дни могат да бъдат белязани от липса на средства. Може да ви се наложи да живеете с малко пари и да спестявате. Връзката ви може да страда най-много от това. Защото няма да има възможност да отидете на някое интересно място с любимия човек.

Вижте месечния хороскоп

Месечен Април 2021

Началото на месец Април за козирозите ще бъде противоречив. В професионален план е добре да не подценявате своята конкуренция и да сте наясно, че ситуацията може да се промени във всеки един момент. Затова всяко ваше решение трябва да се основава на задълбочен анализ и дългогодишния ви опит. В сферата на личните отношения е вероятна временна дестабилизация, свързана с преместване или друго съществено събитие. В началото на месеца трябва да се грижите за здравето си и да не рискувате, дори и по основателна причина. Средата на месеца е доста активен период и може да се превърне в отправна точка за нов голям проект, който ще ви донесе големи ползи и материални приходи. Вашата закостенелост обаче може да се окаже пречка пред новите предизвикателства. Опитайте се да бъдете по-гъвкави и иновативни. Ако работите в организация, не забравяйте да си осигурите План Б. Възможни са неочаквани обрати. Ако се занимавате с личен бизнес, е необходим значителен опит, за да се справите с настоящата ситуация и да направите правилния избор. Това е чудесен момент да инвестирате пари, особено ако вече сте планирали всичко предварително. Необвързаните Козирози не бива да разчитат само на късмета си, а трябва да действат. Семейните Козирози е добре да обърнат повече внимание на емоционалната близост със своя партньор. В края на месеца личните отношения излизат на преден план. Ако семейните от вас са подходили правилно в средата на месеца, то сега ще се радват на чудесни и хармонични отношения. Тези от вас, които все още търсят любовта не бива да се отказват. Варианти има достатъчно, просто се огледайте и поемете риска да опитате. Що се отнася до професионалната сфера, тези, които имат собствен бизнес, изведнъж ще получат втори шанс да могат да постигнат това, което искат. Козирозите, които работят в организация, е добре да не приемат присърце случващото се. Съсредоточете се върху работния си процес – скоро ще получите отплата. Всичките ви усилия ще си заслужават.

Вижте миналите хороскопи

на горе