Козирог

Уикенд 05-06.06.2021

Благоприятни дни за сериозна работа, обсъждане на важни въпроси. Много Козирози се грижат за благосъстоянието на другите, правят не само своите, но и чужди дела. Ще има възможност да поправите стари грешки и след това да промените нещо към по-добро в живота на хора, които са особено скъпи за вас. Възможно е тези дни Козирозите да бъдат по-емоционално уязвими от обикновено. Затова се опитайте да се предпазите от ненужна негативна информация. Добро време е за закупуване на полезни неща за вашия дом. Сега сте особено добри в избора на подаръци, не само за любимите хора, но и за непознати хора. Не пропускайте възможността да зарадвате тези, които са ви скъпи.

Вижте седмичния хороскоп

Седмичен 31.05.21-06.06.21

Според хороскопа за седмицата Козирозите имат добра възможност да тръгнат на дългоочаквано пътуване. Но бъдете внимателни на пътя. Сега е времето за нови преживявания, развитие и придобиване на умения и способности. Може би във вас ще се открият нови таланти. Опитайте и опитайте. Никога няма да е излишно. Въпреки това няма да успеете в дългосрочното планиране; също така е по-добре да отложите решението на домашните въпроси. Очакват ви различни изненади, свързани с неочаквани срещи, телефонни обаждания или съобщения. Всеки от тях ще бъде предвестник на нещо ново в живота ви, което ще дойде през следващите месеци преди края на годината. Възможно е събитията от тези седем дни да ви принудят да вземете важно решение. По този начин ще трябва да насочите енергията и вниманието си към изпълнението му за кратко време, независимо колко трудно или лесно е то. Някои от изненадите ще бъдат интересни, защото ще бъдат свързани с нови разработки през изминалата седмица. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване и развиване на контакти с хора на различни разстояния. Тези от вас, които работят в областта на търговията, комуникациите или са производители, могат да се надяват на успех. Ако имате допълнителен имот в друго населено място, можете да се погрижите за управлението му тази седмица. Родените през декември ще имат трудни успехи или важните им ангажименти ще напредват много по-бавно. Родените през януари ще бъдат замесени в неприятен спор или конфликт, от който никой няма да излезе победител.

Вижте месечния хороскоп

Месечен Юни 2021

Хората, родени под това съзвездие през юни, могат ловко и успешно да заобиколят всички клопки и да получат осезаема печалба. Ще им е лесно да имат връзки както с близки, така и с едва познати хора. Основното е, че Козирозите оценяват това състояние на нещата с достойнство и благодарност: те са установили бизнес контакти, намерили са нови обещаващи познати и са разговаряли с близки по важни за семейството въпроси. Всички тези срещи и разговори са най-добре концентрирани в средата на месеца. И през първото десетилетие на юни нещата ще се получат добре, в което няма нужда да се бърза и е важно да се обърне внимание на детайлите. Можете напълно да се потопите в тези нюанси, да получите добър резултат и да се насладите. Козирозите са свикнали да работят неуморно, но през юни 2021 г. работата ще донесе не само удоволствие, но и парично възнаграждение за извънреден труд под формата на голям бонус. Не се препоръчва обаче да правите необмислени покупки, препоръчително е да бъдете внимателни към спечелените пари, в противен случай до края на месеца може да останете разорени. През първия месец на лятото много представители на тази зодия ще се почувстват като незаменими специалисти: колегите ще се нуждаят от техните съвети, а шефовете им ще се нуждаят от самоконтрол и самодисциплина по време на критични ситуации. От лична гледна точка не се очакват промени - в семейството цари пълна хармония. Самотните Козирози имат само приятелски срещи и запознанства без романтично продължение.

Вижте миналите хороскопи

на горе