Водолей

Дневен 19.04.2021

На 19 април звездите предвещават със сигурност, че Водолеят ще има благоприятен ден за творчески дейности. Чувствайте се свободни да планирате, защитавайте своята гледна точка за бизнес решения в службата ви. Новите познанства и социалните контакти ще ви служат като надеждна подкрепа за подобряване на финансовото ви състояние.

Вижте седмичния хороскоп

Седмичен 19-25.04.21

За представителите на зодия Водолей първата половина от седмицата ще бъде добра от гледна точка на щастие и благополучие в семейния живот. Може би някои важни събития ще се случат в семейството ви тези дни. Това може да е свързано със семеен празник, годишнина, посещение на роднини или нов член на семейството ви. Също така тези дни можете да разширите състоянието на имота си, като си купите апартамент, земя или лятна вила. Опитайте се да се отървете от старите ненужни предмети, изхвърлете стари вещи в кошчето, изпразнете шкафовете и рафтовете си, за да увеличите свободното си пространство. Това косвено ще има положителен ефект върху вашето здраве. След като прочистите жизненото си пространство, по този начин извършвате един вид магически ритуал, внасящ нова енергия в живота ви. През втората половина на седмицата отношенията с членовете на семейството ви могат да се влошат. Това може да се дължи на факта, че ще имате нетърпимост към близките си и ще чувствате, че имате право да контролирате поведението им. За да предотвратите това, не влизайте в ролята на деспот и справедливо оценявайте поведението на другите.

Вижте месечния хороскоп

Месечен Април 2021

Началото на Април ще подканя водолеите към отпускане и почивка. Ако вече сте планирали ваканция за това време, то няма да намерите по-добър момент. От друга страна, можете да си починете добре и вечер след работния ден (например навън с приятели или гледане на филм в компанията на любим човек). По отношение на личните взаимоотношения водолеите могат да действат на база на собствените си усещания. Не се очакват сложни или противоречиви ситуации. Тези от вас, които имат собствен бизнес, трябва да бъдат по-внимателни с техническата страна на работния процес.На пръв поглед дребен проблем може да окаже съществено значение върху развитието на ситуацията. Ако работите в организация и не сте съгласни с нещо, не премълчавайте. Сега може вашето решително поведение да ви донесе само ползи. Бъдете инициативни и ще се радвате на голяма подкрепа и дори парични постъпления. Втората част на месеца ще бъде доста по-активна за водолеите. Може да се наложи да помогнете на на ваши близки или приятели. Добре е да се отзовете, защото може да получите неочаквана отплата за своята добрина. По отношение на парите, средата на месеца е чудесен период за всякакви финансови транзакции и материално разширение - може да си позволите да рискувате. В областта на личните връзки не се очакват изненади. Добре е да обърнете повече внимание на отношенията в семейството.Никой няма да изисква нищо от вас директно, но вие самите ще разберете, че без вашата намеса ситуацията може да излезне извън контрол. Затова се фокусирайте и вземете решения. Месеца за водолеите ще приключи доста спокойно. Ако се занимавате с личен бизнес, не се стремете към количество, а към качество. По-добре да приключите няколко задачи, но както трябва. Водолеите, които работят в организация, определено няма да се справят с всичко което са планирали, но няма да има сериозни последствия за тях. Необвързаните е добре да преосмислят дали тяхното поведение не е твърде провокативно. Семейните водолеи могат да се радват на забавни моменти у дома и цяла поредица изненади. Няма да можете да се подготвите за тях, така че не се настройвайте предварително, а просто се насладете на момента.

Вижте миналите хороскопи

на горе