Водолей

Уикенд 05-06.06.2021

Водолеите трябва да обърнат внимание на здравето си. Този уикенд е чудесно време за почистване у дома. Спортувайте, започнете да се храните правилно. Ако има хронични рани, вземете мерки за тяхното отстраняване. Но хороскопът предупреждава, че лошите навици могат да бъдат особено разрушителни през този период. Затова е по-добре да ги откажете или поне да ги сведете до минимум. Направете правилния избор. Желанието да постигнете високи резултати може да се обърне срещу вас. Бъдете внимателни към детайлите и не споделяйте интимно с хората. В личния му живот не се очакват специални промени. Търсенето на любов е най-добре да се отложи по-късно.

Вижте седмичния хороскоп

Седмичен 31.05.21-06.06.21

Чудесно време за Водолеите да се покажат от най-добрата морална страна. Проявявайте милост, щедрост и разбиране към хората около вас. Не позволявайте на тъмната страна на вашата личност да разруши връзката ви. Периодът може да отнеме много енергия. През втората половина на седмицата е по-добре да отделите време за изкуство: отидете в галерията или в киното и театъра. Възстановете вътрешния си баланс. Обърнете внимание на мечтите. Подсъзнанието ви ви говори чрез тях. Може би именно в тях се съдържат предвестниците на неочаквани събития в живота ви. Тази седмица ви очакват разнообразни изненади, главно от вашите приятели или познати, живеещи на известно разстояние от вас. Неочакваното запознанство ще бъде отличен източник на полезни и важни знания или умения. Седмицата вещае за добра финансова възвръщаемост или добри парични новини. Можете да получите някаква печалба, но тя няма да е голяма, така че не бързайте да харчите парите си. През седмицата ще имате необходим и важен разговор с жена от вашето семейство. Най-вероятно ще има връзка с нейните проблеми или желания и търсене на начини за тяхното решаване или изпълнение.

Вижте месечния хороскоп

Месечен Юни 2021

Водолеите интуитивно ще се опитат да изживеят началото на месеца възможно най-спокойно и без инициатива. Те няма да проявяват особен интерес към активна комуникация и колективни задачи; временната самота ще им изглежда много по-приятна и полезна. През този период умът и сърцето на Водолея ще пеят в унисон. Но каквото и да отидат представители на умствената джунгла от тази зодия, съзнанието пак ще ги върне в настоящия момент към онези задачи, които трябва да бъдат изпълнени. И това ще помогне на Водолея да намери нови подходи. Между другото, тези, които все още не са намерили сродна душа, ще могат да я намерят сред новите си колеги. През юни 2021 г., както прогнозира хороскопът, Водолеите ще бъдат заети със здравето си, тъй като буквално от първите дни на месеца те могат да почувстват болка в областта на стомаха - трябва да се храните правилно. По време на работа представители на тази зодия очакват сериозни промени - те ще получат предложение да се преместят на нова работа, която Водолеите с радост ще приемат, тъй като отдавна мечтаят да опитат себе си и силите си в друга индустрия. Във финансово отношение представителите на този знак през юни 2021 г. могат да имат незначителни проблеми - те ще трябва да се обърнат за помощ към приятели или роднини, като заемат от тях голяма сума пари, които обаче ще бъдат върнати много скоро.

Вижте миналите хороскопи

на горе