Везни

Дневен 19.04.2021

На 19 април звездите напомнят на Везните, че понякога е необходимо да се пуснат по течението. Независимо дали става въпрос за връзки, хора, дела, задачи. Днес е добре да зачеркнете старото и да преминете към нов етап от живота си. Всичко, което ви тежи и не ви зарежда с енергия, трябва да бъде преразгледано и освободено. Изчистете развалините от всичко ненужно около вас и ще има място за нещо ново и по-добро.

Вижте седмичния хороскоп

Седмичен 19-25.04.21

Представителите на зодия Везни през първата половина на седмицата ще почувстват подсъзнателна нужда от това да преживеят някаква тръпка и риск. Ще почувствате нужда от това да си набавите адреналин, за да усетите вкуса на живота. Затова подсъзнателно ще търсите тръпката. Това е подходящ момент за участие в спортни борби. Ако не сте спортист, тогава може да гледате спортни събития - в тази роля ще получите солидна доза адреналин. Това е времето за алпинизъм, катерене и подобни видове екстремен отдих. Периода е подходящ за това да се борите с лошите си навици. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с охлаждане на чувствата ви към любимия. Може би връзката ви преминава през период на прекомерни емоции, когато силните чувства могат да предизвикат реакция на раздразнение и отхвърляне. През този период е по-добре да преразпределяте срещите и да избягвате твърде честата и продължителна комуникация. Може би това е само временен спад на емоционалността ви, така че не бързайте със заключенията.

Вижте месечния хороскоп

Месечен Април 2021

В професионален аспект месец Април ще донесе на везните нов потенциал в съществуващите области, но звездите не ви съветват да бързате. Добре е да помислите вие самите какво искате. Преди да решите да се захванете с нови задачи е препоръчително да издигнете професионализма си на следващо ниво. В първите дни на месеца има риск да настинете, поради собствената си небрежност, така че просто бъдете внимателни. Добре е да проявите повече интерес към ваши роднини. Може би въпросът ще засяга далечни родственици - някои от тях може да се нуждаят от вашата помощ и ако направите всичко правилно, ще бъдете изненадани от наградата. В средата на месеца акцентът ще падне върху личните отношения. Може да планирате дете, раждане, сватба, построяване на нова къща или преместване. Отделете необходимото време за тези неща. Не се страхувайте, че работата ви ще изостане, това е по-важно сега. Семейните също имат въпроси за решаване, но заедно ще ви е по-лесно - действате в екип. Необвързаните везни ще очакват помощ от звездите и е напълно възможно това да се случи точно сега. Все пак скъпи Везни за да се случи нещо не бива да стоите у дома. Ако се занимавате с личен бизнес в края на месеца, опитайте се да съберете всичките си ресурси. Ако усетите, че нещо ви дърпа назад, не се колебайте да го оставите в миналото. Ако работите в организация, всичко ще бъде съвсем ясно - колкото повече работите, толкова повече ще получите. Единственото нещо е, че не трябва да се фокусирате върху проблеми, чието време все още не е дошло. В сферата на личните отношения много неща ще се променят. Със сигурност ще се почувствате спокойни и можете да действате както трябва, без излишни подкани. Семейни трудности могат да възникнат поради недоразумения между поколенията. По този въпрос просто трябва да проявите малко търпение и да изслушате внимателно и другата страна.

Вижте миналите хороскопи

на горе