Везни

Уикенд 05-06.06.2021

Везните могат да имат добри възможности да си сътрудничат с хора, които ви интересуват. Това ще бъде полезен обмен на опит и обединяване на творческия потенциал на хората, достойни един за друг. Хороскопът казва, че основният въпрос през този уикенд ще бъде целостта на вашите граници. Не позволявайте да ви оказват натиск и да изтласкват мнението ви на заден план. Но покажете лоялност сами, като слушате мненията на вашите партньори и вземате предвид техните идеи. Уикендът ще премине за вас без особени инциденти. Това е подходящ момент за справяне със стари проблеми и разпределяне на дългове. Следобед бъдете по-внимателни към семейството и приятелите си. Време е Везните да се отърват от всичко излишно в живота ви: от почистване и изхвърляне на ненужни неща до спиране на комуникацията с токсични хора. Любовните връзки могат да бъдат в задънена улица, така че най-добре е да направите пауза за малко.

Вижте седмичния хороскоп

Седмичен 31.05.21-06.06.21

Везните имат страхотно време за нови запознанства. Може би тази среща ще се окаже съдбоносна и новото ви запознанство ще доведе до силно приятелство. Сега обърнете внимание на хората около вас, можете да срещнете много интересни личности. Не бъдете интроспективни, бъдете навън сега. Партньорът ви също може да не оцени желанието ви да прекалите с анализа, така че просто се отпуснете. Някои от вас може да имат връзки с нови хора в кръга на роднини, приятели или колеги, с нови възможности за бизнес или кариера, които имате. Тази седмица ще е подходящо време за започване на интимно или романтично запознанство, ако го търсите и ако сте предимно необвързани. Някои от вас ще изпитват разочарование от нереалистични очаквания или недоразумения относно пари или важен документ. Избягвайте да се надявате на по-висока или неочаквана възвръщаемост и се опитайте да държите бюджета си под контрол. Ще имате възможност да се срещнете с роднини или приятели, някои от които може за кратко да се озоват в града (селото), където живеете. Любовните срещи и романтичните преживявания ще заемат важно място в живота ви, но се опитайте да запазите и по-добре да се погрижите за доброто в живота си. Проблемите в средата на седмицата ще изискват от вас бързо и практично решение. Като цяло ви предстои важна седмица за вашето бъдеще, така че не губете време и ресурси за дребни неща или за хора, които нямат сериозни цели в живота. Можете да опитате късмета си в лотарията, но не прекалявайте.

Вижте месечния хороскоп

Месечен Юни 2021

Везните трябва да осъзнаят, че техните проблеми произтичат най-вече от безделието. Ако живеете пасивно и не знаете какво да правите със себе си, тогава този период ще бъде изпълнен с вълнение, ревност и чувства от нулата. Ако се потопите стремглаво в работата, поставете си ясни цели и безкористно се опитате да ги постигнете, тогава този месец ще премине продуктивно и без излишни сътресения. Но в личния си живот на Везни се препоръчва да организира затишие за себе си. Каквито и да са личните им отношения сега, те се нуждаят от актуализиране и преосмисляне. Ако Везните са в стабилна и щастлива двойка, то през юни те просто трябва да дадат на партньора си повече свобода. И ако връзката отдавна се нуждае от ревизия, то сега си струва да го направите. В началото на юни 2021 г. Везните ще срещнат човек от миналото си и те ще имат непоносимо желание да се върнат при него без караници и притеснения. Но мечтите ще останат мечти, въпреки че представителите на тази зодия ще направят за себе си определено заключение - трябва да си почивате повече. Затова един уикенд Везните ще изоставят всичките си вечно безкрайни дела и ще отидат на морето, където ще се отпуснат в духа и тялото си. Освен това има възможност самотните представители на този знак да се върнат оттам не сами, а придружени от интересен човек от противоположния пол. За тези Везни, които вече са намерили своята сродна душа, тази ваканция ще помогне да се сближат с любим човек, те отново ще се потопят в света на романтиката, както в първите дни на запознанството. По време на работа Везните може да имат конфликт с колега на парична основа, но този знак, поради естествената си коректност и дипломатичност, ще го уреди за кратко време.

Вижте миналите хороскопи

на горе