Близнаци

Дневен 19.04.2021

На 19 април Близнаците е по-добре да се стремят да не бъдат твърде доверчиви и наивни. Тъй като общата напрегната атмосфера може да провокира всякакви неприятности за вас като - грабежи, катастрофи и т.н. Затова бъдете внимателни, не се поддавайте на провокации и не излизайте на улицата през нощта. Запазете спокойствие, просто трябва да изчакате този период да отмине и да дойде по-благоприятен за вас.

Вижте седмичния хороскоп

Седмичен 19-25.04.21

Представителите на зодия Близнаци тази седмица ще бъдат силно мотивирани да решат своите материални и финансови проблеми. Основното е да се отдадете на сериозна, последователна дейност и да докарате започнатите си задачи до края. Това е подходящ момент да увеличите доходите си чрез допълнителна работа. В семейния ви и любовен живот всичко ще бъде стабилно. Ще бъде добре да насочите усилията си върху това, да се научите как да управлявате вътрешното си състояние и емоции с помощта на духовни практики. Техниките на йога, четене на псалми и молитви могат да ви помогнат в това отношение. Колкото по-малко шум и суетене има около вас, толкова по-бързо ще намерите спокойствие. Това са и добри дни за водни процедури, бани или сауни. През втората половина на седмицата са възможни проблеми с властите и закона. Ако имате кола, опитайте се да я карате възможно най-внимателно. Това означава, че съществува голям риск да получите глоба. Освен това избягвайте съдилищата. Например завеждането на дело има малък шанс за успех през този период.

Вижте месечния хороскоп

Месечен Април 2021

Началото на Април за Близнаците може да донесе повече тревоги. Тези, които имат собствен бизнес, трябва да търсят нов подход или заобиколни пътища за постигане на своите цели. Най-важните задачи могат да бъдат решени само на масата за преговори. Ако работите за организация, можете да обмислите различни варианти. Може изцяло да промените своето работно място, да потърсите нова позиция на същото място или нов проект. Не очаквайте обаче късмет без да положите усилия! В сферата на личните отношения всичко ще се развива хармонично и с лекота. Меркурий обаче съветва да бъдете внимателни към нови познати, особено ако са от противоположния пол. Съществува риск от някои здравословни проблеми, така че бъдете внимателни. Средата на месеца ще е доста по-активен период за Близнаците. Ще се появят нови интересни възможности, но трябва да залагате на сигурно. Ако се занимавате с личен бизнес, не пренебрегвайте съветите, които получавате от вашите партньори. Работещите в организация е добре да действат според поговорката: дръжте приятелите си близо, а враговете си още по-близо. На необвързаните, се препоръчва да действат възможно най-активно. Края на месеца за Близнаци ще бъде най-спонтанният период по отношение на любовните връзки. Тези, които все още са сами, имат реален шанс да срещнат подходящ за тях човек. В професионален аспект ситуацията може да бъде дестабилизирана само ако вземете грешно решение относно колегите си (или подчинени, ако сте мениджър или имате собствен бизнес). В семейното огнище е възможен конфликт в стил „радител и дете“. Ако сте отворени и искрени с близките си, въпроса ще се реши бързо и всички ще са доволни.

Вижте миналите хороскопи

на горе