7 начина да разгорещите интимния си живот незабавно
Любов и партньорство

7 начина да разгорещите интимния си живот незабавно

Да разгорещите интимния си живот може напълно да промени отношенията ви с партньора. Време е да спрете да гасите светлината вечер и да чакате партньорът ви да инициира интимност във връзката ви. Независимо дали са минали три месеца или трийсет години, откакто сте си казали „да“, идва момент, когато всяка връзка има нужда от малко разтърсване в спалнята.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Използвайте тези съвети, за да разгорещите интимния си живот и да оставите партньора си да копнее за следващата ви нощ на любов:

Облечете се подходящо за да разгорещите интимния си живот

Зарежете широката тениска за през нощта и се вмъкнете в леглото, облечена в предизвикателна нощница от дантела и коприна. Той ще обича да вижда силуета на тялото ви и да усеща гладката материя толкова много, че няма да може да държи ръцете си прибрани. За да увеличите привличането му към вас, носете червено или черно. Тези цветове му показват, че сте готови да бъдете флиртуващи, забавни и отговорни за предстоящите дейности след работно време.

да разгорещите интимния си живот

Оставете храната да ви зареди с настроение

Ако имате нужда от още една причина да похапнете вкусен черен шоколад, това може да ви помогне да се подготвите за нощ на любовта. Тъмният шоколад помага за намаляване на стреса, борбата с умората и подобрява мозъчната функция и кръвния поток. Когато дойде време да разгорещите интимния си живот, носете го със себе си в леглото. Намажете кожата на партньора си с разтопен шоколад и го оближете или поставете парченца трюфел и внимателно ги захапете.

Обновете бельото си

Хипстърските или йога гащичките са страхотни за пазаруване, но ще искате да покажете малко повече кожа в спалнята. Купете нов чифт дантелено бельо, което да пасва на любимия ви сутиен, и му изпратете тийзър снимка от магазина, за да го уведомите какво правите. Да те види в новите ти малки бикини ще бъде единственото нещо, за което ще мисли тази вечер.

Да разгорещите интимния си живот трябва да бъде в списъка ви със задачи

Очертаването на време за интимност не е знак, че бракът не върви добре. Ттова просто означава, че сте заети хора, които се нуждаят от време, за да се подготвят. Добавянето на „Ти + Аз в 22:00 ;)“ към календара му в четвъртък вечер може да е достатъчно, за да го зареди с настроение през целия ден. Това ще го накара да мисли за това постоянно и да няма търпение да дойде уреченият час.

Изпратете му закачливо съобщение

Да уведомиш любимия си, че мислиш за него, е сладко, но да му кажеш какво си планирала за по-късно може наистина да вдигне топлината. Напишете закачливо съобщение като „Хайде да се забавляваме по-късно“ или „Обичам да спя до теб всяка вечер“. Така ще му кажете, че се интересувате от забавление до късно вечерта и със сигурност ще успеете да разгорещите интимния си живот.

да разгорещите интимния си живот 1

Изживейте отново фазата на медения месец за да разгорещите интимния си живот

Ролевата игра на Крисчън Грей и Анастейжа Стийл не е за всеки, но няма нужда да се преструвате на други хора, за да разгорещите интимния си живот. Вие и съпругът ви вероятно имате доста смели дела през годините, така че говорете за любимите си интимни моменти заедно и ги пресъздайте за една нощ на страст в спомените. Успех в преминаването им през всичките в една сесия!

Изпийте чаша хубаво вино с него

Налейте си чаша червено вино, за да отпуснете телата си и да се почувствате по-отворени. След чаша или две ще достигнете върховата си точка на удоволствие. Отпиването на вино ще увеличи любовното ви желание, както и притока на кръв в ерогенните зони. Изглежда, че кабернето може да е тайната любовна отвара, която търсите.

Използвайте тези техники, за да разгорещите интимния си живот час по-скоро. Както виждате, те са толкова прости, но ефектът от тях ще бъде незабавен.

Вижте още:

Четири неща, които трябва да знаете, преди да си паднете по Дева

Зодиите, които се влюбват в тялото вместо в душата

Колко зла е всяка зодия – класация от 1 до 12

Четири неща, които да направиш, ако той предпочете друга жена пред теб

Шестте най-токсични зодии

Скука в леглото – пет начина да разгорещите нещата

Шест прости трика, с които ще го подлудите в леглото

Мъжете говорят – какво прави жените добри в леглото

Осем причини защо някои мъже харесват да излизат с по-възрастни жени

Защо някои момичета си падат по лоши момчета?

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе