4 жени от зодиака, които обичат екстремното шофиране

Астрология Интересно

4 жени от зодиака, които обичат екстремното шофиране

  •  
  •  

 

 

Скорост, шофиране, адреналин – о, тези екстремни същества, които не могат да живеят спокойно! А екстремното шофиране е нещо, което е типично за представителките на четири от зодиакалните знаци. Нека видим кои са те.

Дамите, родени под съзвездието Близнаци, Лъв, Стрелец и Риби, ще ви покажат какво е истинско шофиране. Закопчайте колана, ще е малко каменисто.

 

Жена Близнаци

Дайте, дайте ми нови преживявания – крещи момичето Близнаци , изтласква ви от шофьорското място и сграбчва  волана. Колата ви ще бъде в перфектен ред – въздушната дама поема компетентно рискове и няма да застраши себе си и околните. Близнаците охотно сядат зад волана

Жена лъвица

Вятър в лицето ви, музика с пълна мощ – свобода! Това е, което е достатъчно за жената Лъв, за да бъде щастлива. Подарете й спортна кола и тя ще покаже класа. О, колко безразсъдно, колко красиво сече, как лесно изпреварва, колко елегантно се втурва през насрещната лента. Между другото, Лъвицата никога не хленчи заради лоши пътища – колкото по-лоша е пистата, толкова по-интересно е да се живее.

Жена Стрелец

„Не забавяйте хода! “, крещи дамата Стрелец , подавайки глава през прозореца и показвайки среден пръст на бавни шофьори. Огнената красота не се забавя дори при завои – тя се превръща в продължение на колата си, повярвайте. Само се опитайте да критикувате нейния виртуозен стил на шофиране – по-добре затворете очи и проверете дали сте обезопасени с добър предпазен колан. Темпераментът на Стрелец може да се прояви напълно в стила на шофиране.

 

Жена Риби

Шофирането на Рибата се усеща толкова комфортно, колкото да седите на стол пред телевизора. Тя не нарушава правилата, просто понякога си позволява да си прави шеги. Е, забавно е, защо си пребледнял толкова?

Чудя се какво ще стане, ако дамите от тази великолепна четворка искат да се състезават помежду си? Не, дори да обичат екстремните автомобили, далеч една от друга, те ще бъдат по-здрави, а останалите участници в движението по някакъв начин са по-спокойни.

 

 

 


  •  
  •  
Tagged , , ,
на горе