Дневен хороскоп за 28.11.2021 г. - Неделя
Астрология

Дневен хороскоп за 28.11.2021 г. – Неделя

Днес дневният хороскоп ви съветва: На този ден има голям риск да изразходвате твърде много енергия за постигане на някаква цел, така че може да не останат сили или желание за други неща. Ето защо, преди да се пренатоварвате, помислете дали целта е толкова важна? Ако имате възможност, по-добре отложете за по-късно? И най-важното: когато се заемете с някакви дела, няма да ви навреди спокойно да претеглите и да помислите дали не надценявате силните си страни? И, дали си заслужава?

ОВЕН

Днес хороскопът за зодия Овен съветва: Днес на първо място ще бъде думата „трябва“. Овните ще искат да изпълняват всяко от задълженията си днес, не само добре, но за предпочитане по-добре от другите. Много е добре да използвате енергията на този ден, демонстрирайки пред всички своята ефективност и ентусиазъм. Само не прекалявайте, за да не предизвикате нежелани реакции.

ТЕЛЕЦ

Днес хороскопът за зодия Телец съветва: През денят по пътя ви, от време на време, ще се натъквате на всякакви личности, които ще се опитат да ви избутат на заден план или по някакъв начин да засенчат достойнството ви. Звездите в хороскопа предупреждават, че вероятността днес да срещнете такива надменни хора е много голяма. Не бива обаче да им обръщате внимание.

БЛИЗНАЦИ

Днес хороскопът за зодия Близнаци съветва: Днес Близнаците трябва да посветят свободното си време на семейството. И още по-добре – да сте само в кръга на най-близките хора. В противен случай, днес е възможна появата на досадни недоразумения, предизвикващи много негодувание и натоварване. Но домакинските задължения или добрата книга в свободното ви време ще ви разсеят и ще създадат благоприятен фон.

РАК

Днес хороскопът за зодия Рак съветва: Многобройните ви идеи, мисли и планове ще разкъсват мозъка толкова силно, че той е в състояние да изразходва всичките си физически и умствени сили в безплодни опити да ги реализира всички едновременно. В тази ситуация е полезно за Рака да не гони всички зайци наведнъж, а да избере един от тях, който е най-красив.

ЛЪВ

Днес хороскопът за зодия Лъв съветва: Днес Лъвът рискува да се поддаде на изкушението да брои парите в чуждите джобове. Това, обаче е силно непрепоръчително! Бъдете внимателни, за да не ви се обърка целият ден. Трябва да избягвате финансови и имуществени спорове, включително и съдебни. Днес ще има много емоции, но, уви, няма смисъл. По-добре е да прехвърлите енергията си към любовните игри.

ДЕВА

Днес хороскопът за зодия Дева съветва: Девата ще разбере, че ревността е внезапно чувство и може да ревнува от всичко, което по някакъв начин се движи. Спокойно, след ден-два няма да има и следа от това чувство, но поддавайки се днес на ревността си, рискувате да начупите много дърва за огрев. По-добре е да насочите буйната си енергия към нещо положително, например да почистите или да отидете на шопинг.

ВЕЗНИ

Днес хороскопът за зодия Везни съветва: Днес възгледите на Везните ще бъдат коренно различни от тези на всички останали. Везните ще бъдат неразбираеми и подозрителни към буйния ентусиазъм на другите. Още по-подозрителни ще им изглеждат опитите да се заразят с този ентусиазъм. Във всеки случай Везните няма да са склонни да влизат в социални събития днес по собствено желание.

СКОРПИОН

Днес хороскопът за зодия Скорпион съветва: Днес една напълно невъобразима, фантастична идея може да дойде в главата на Скорпиона! На пръв поглед тази идея ще изглежда напълно невъзможна, но именно нея Скорпионът ще иска да осъществи днес. Всичко друго ще му се стори твърде обикновено, скучно и безвкусно. Забавното е, че тази фантастична идея, за разлика от други, има голям шанс да бъде реализирана.

СТРЕЛЕЦ

Днес хороскопът за зодия Стрелец съветва: Днес Стрелецът е в състояние да покаже много добри резултати в делата си! Въпросите, които могат да причинят скука в други дни, ще бъдат изпълнени със замах. Този знак може да изпита нещо като силно вдъхновение и творчество! Затова използвайте този ден за онези неща, за които преди сте нямали нито търпение, нито ентусиазъм.

КОЗИРОГ

Днес хороскопът за зодия Козирог съветва: Днес мотото на денят за Козирога ще бъде: „По-бързо, по-високо, по-силно!“ През целият ден той ще изпитва желание, ако не да се състезава директно с някого, то поне по някакъв начин да бъде по-добър от другите. И смисълът тук изобщо не е в хвалбите. За Козирогът всичко това ще бъде от сорта на игра, в която той не иска да се хвали, а да направи нещо по-добро. Какво лошо има в това?

ВОДОЛЕЙ

Днес хороскопът за зодия Водолей съветва: Днес Отело ще се събуди в душата на Водолеят! През целия ден поведението на любимият човек ще изглежда подозрително в очите на Водолея, а знаци за вероятна изневяра ще му се появяват на всеки ъгъл. Ако не искате ревността да се настани в душата ви за дълго време, опитайте се по някакъв начин да прекратите това подозрително мислене. Повярвайте, че няма истински причини за ревност.

РИБИ

Днес хороскопът за зодия Риби съветва: Рибите ще достигнат своя връх! В този ден те не само ще могат да се справят с много трудни казуси и въпроси, но най-важното ще бъдат в настроение да се справят с тях. Днес те имат шанс да си спомнят някои от своите проекти, след като са получили прилични резултати за работата си. Не бива, обаче да забравяте, че е ден за почивка.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе