Флирт без провал: Няколко трика, с които ще го оставите без дъх

Флирт без провал
Любов и партньорство

Флирт без провал: Няколко трика, с които ще го оставите без дъх

Флиртът е мощно оръжие, благодарение на което жената не само може да привлече вниманието върху себе си, но и буквално да остави със зяпнала уста мъжа, когото харесва. Някои дами умеят да флиртуват по съвсем естествен път, като го правят почти несъзнателно, докато други точно обратното. Вторите само губят. Затова психолозите разкриват специално за тях няколко печеливши тактики, с които дори и най-несигурните жени ще увеличат своята привлекателност в очите на мъжете.

Защо е толкова важно да умееш да флиртуваш?

Психолозите наричат ​​флиртът сбор от действия, с които изразяваме интереса си към даден човек, както и демонстрираме чувствата си към него.

Това могат да са както определени думи, така и тембъра на гласа, жестове, мимики, външният вид. Тъй като в обществото не е прието жената открито да казва не един мъж, че го харесва, през годините дамите са се научили да изразяват какво чувстват по други начини.

Флиртът е приятна игра, възможност мъжът да бъде поласкан, шанс дамите да демонстрират симпатията си и го да накарат да се влюби в тях.

Важно правило за флиртаджийките

Дами, не можете да флиртувате с всички. Жената, което безразсъдно се опитва да привлича внимание и погледите на всеки мъж, се счита за несериозна и лесно достъпна.

Мъж, който раздава двусмислени намеци и аванси на всички жени, също не се възприема като партньор за сериозна връзка.

Следователно трябва да използвате техники за флирт само когато мъжът наистина ви харесва и искате да му покажете, че се интересувате от него, но в същото време да имате възможност да се оттеглите (например, ако сте направили грешка или сте разбрали, че е вече зает).

Успешни техники за флирт

Красноречив поглед

Пламенният поглед може да стопи дори ледената броня на недостъпността. Нека очите ви искрят, покажете му, че сте готови да играете.

Погледът, който продължава 2-3 секунди, ясно показва, че много се интересувате от човека. Поглеждайки го в очите следва, обаче, да добавите и емоционално послание, като си кажете сама на себе си: „Ти си просто прекрасна“.

Мъжът определено ще разчете това послание. Важното е погледът да продължава не повече от три секунди, така че отклонете го навреме, като спуснете миглите надолу.

Докосване на косата

Много мъже го смятат за най-еротичния женски жест. Коригирайте „случайно“ някой кичур, прокарайте ръка през косата си, оставете я да премине през пръстите ви. И най-атрактивният жест винаги е бил да се навива кичур коса на пръст, а изражението на дамата точно в този момент да е замислено. Но се научете да го правите естествено и непринудено.

Лесна комуникация

Лесна комуникация, лесен, необвързващ разговор винаги ще омае вашият събеседник. Тембърът на гласа трябва да бъде без пискливи нотки, темите на разговор да са неутрални, а речта ви да е мека.

Усмивки и смях

Флиртът без усмивка е невъзможен – усмихвайте се по-често, давайте положителна енергия. Също така, нека мъжът, с когото флиртувате, знае, че това е специална усмивка, предназначена само за него. Не се страхувайте да се смеете на шегите му – мъжете харесват дами, които умеят да показват емоции искрено и директно.

Заиграване

Общувайте лесно, сякаш играете. Мъжете обичат, когато дамите се шегуват с тях, усмихват се, когато като цяло всичко наоколо е забавно и весело. Всеки има свои собствени проблеми, така че хората, които знаят как да внесат радост и хумор в обикновеното ежедневие, са по-ценени. Покажете, че сте именно такъв човек.

Движения на устните

По време на флирта самите устни трябва да се извият в полуусмивка, която привлича събеседника като магнит. Можете бавно да вкусите напитки или храна. И ако по това време да си представите нещо еротично, движенията ви ще изглеждат още по-привлекателни. Много е изкушаващо леко да захапете долната си устна или да облизвате остатъци от сладолед, например, попаднали в ъгъла на устните ви.

Докосване

Тактилният контакт е важна част от успешния флирт. Когато общувате, сякаш случайно докоснете дланта или рамото на събеседника – преструвайте се, че сте премахнали петънце или дори посегнете към някакъв предмет, от който се нуждаете.

Заключение:

Никога не забравяйте: не можете да флиртувате, ако сте вътрешно нещастни и чувствате отчаяние.

За успешен флирт определено трябва да сте в добро настроение, за да се наслаждавате на общуването и да доставите радост на обекта на вашата страст.

Tagged , , , , ,
на горе