Точен превод: Какво казват мъжете и какво наистина имат предвид

Какво казват мъжете и какво наистина имат предвид
Любов и партньорство

Точен превод: Какво казват мъжете и какво наистина имат предвид

Мислили ли сте някога, че мъжът казва едно, но всъщност то означава нещо съвсем различно, от това? Знаете, че в думите му има повече смисъл, но не сте сигурни какъв.

Още един проблем за лошата комуникация е, че жените обикновено обичат да чуват само това, което искат. В крайна сметка как да разберем истината?

„В момента не искам връзка“ означава „не искам връзка с теб“

Ако мъжът каже, че в момента не е готов или не иска връзка, най-вероятно той просто не иска такава с вас. Той знае, че ще нарани чувствата ви, ако говори директно. Освен това рискува да ви загуби веднага, но все още не иска това. Той се нуждае от вас до себе си, докато не срещне този, с когото наистина иска да бъде сериозен. Но не се заблуждавайте, престоят с него едва ли ще го накара да промени решението си.

 „Бях зает“ означава „вече не се интересувам от теб“

Да, животът може да бъде динамичен, но това не е оправдание. Защото когато един човек е важен за вас, винаги ще намерите време за него, особено що се отнася до любовта.

Но ако е осъзнал, че не иска да бъде с вас, тогава започва да търси оправдания. Истината е, че просто няма смелостта да каже истината, затова казва, че е просто зает. Освен това, така си оставя вратичка да ви използва, ако е необходимо.

 „Имам нужда от повече пространство“ означава „имам нужда от време, за да разбера дали имам нужда от тази връзка“

Той просто не е сигурен дали иска да продължи. Може би той ви е опознал повече и е разбрал, че не сте точно това, което той е търсил. И сега иска да го обмисли, за да не сбърка.

„Кой е този човек?“ означава „Ревнувам и трябва да знам, че все още ме харесваш“

Мъжете ревнуват, но са и горди, следователно не обичат да показват ревността си. Така те просто ще се интересуват от вашите познати и приятели от мъжки пол, уж случайно. Защото се чувстват застрашени и се страхуват, че друг може да заеме мястото им. Просто го уверете, че той все още е мъжът на вашите мечти.

„Преиграваш“ означава „Абсолютно си права, но не мога да го призная“

Това обикновено се случва при кавги. И с тази фраза той само влошава всичко, защото отново ви обвинява, въпреки че всъщност осъзнава, че самият той е в грешка.

 „Заслужаваш най-доброто“ означава „Никога не мога да ти дам това, от което се нуждаеш“

Това е фраза за раздяла с най-добрия приятел. Човекът, напускайки ви, ви уверява, че ще намерите някой, който ще се отнася по-добре с вас. Но в действителност той казва, че самият той никога не може да бъде такъв. Той няма да може да ви даде любовта, която очаквате от него, защото … той не ви обича достатъчно.

И дори да го обичате, повярвайте, по-добре е той да си тръгне от вас.

По материали от чуждия печат

Tagged , , , , ,
на горе