Съвети за външния вид, с които ще подлудите мъжете

Съвети за външния вид, с които ще подлудите мъжете
Здраве и красота

Съвети за външния вид, с които ще подлудите мъжете

Всички имаме различни приоритети в живота. За някои децата са най-важни, за други – кариерата. Но човек не живее само с работата си, има и личен живот. И в него трябва да изглеждате като истинска жена – красива, ефектна, секси.

Как може да се постигне това?

Деколтета и цепки

Избирайте блузи, рокли, джъмпери, които изискано подчертават бюста и показват апетитната кухина между гърдите – това изглежда много секси, твърдят стилистите. Но също така не пренебрегвайте изрязания гръб, той също има особено силен ефект. Например, когато предната част на роклята или дамския топ е плътно затворена, а отзад изненадва с огромно деколте. Подобен стил на обличане винаги оставя незабравимо впечатление.

Изрезите на неочаквани места също са много интригуващи. Например, имате затворен пуловер с хоризонтален процеп върху него точно над бюста. Мъжете са винаги заинтригувани от такива неща, те просто приковават вниманието им.

Подобни тоалети са подходящи за жени с всякаква фигура, включително пълни дами. Закръглените момичета почти винаги имат красиви гърди и гърбове, така че, дами, не се колебайте да ги покажете, това са вашите козове.

Силуети

Ако искате да бъдете секси, изберете плътно прилепнали дрехи. Тясната пола, която плътно прилепва по фигурата /същото важи за блуза или рокля/, е най-добре да бъде от тънък трикотаж, така че да се виждат всички извивки на тялото. Клиновете, показващи стройни крака, тесните дънки, които прилягат чудесно към бедрата – всичко това изглежда ужасно секси. Не съществува дама която да няма какво да подчертае, така че, действайте!

Материи

Тънките, падащи ефектно трикотажни материи са най-подходящи за изграждането на секси визия. Те пасват отлично на всеки тип фигура, подчертават красотата на женските линии.

Същото важи и за прозрачните тъкани –  тънко кадифе, сатен, шифон, прозрачна дантела и др. Те са приятни на допир материали, които ви се иска да докосвате постоянно.

Обувки

Обувките и ботушите на токчета изглеждат много секси. За излъчващи най-голям сексапил обаче се считат отворените сандали на висок ток, откриващи добре поддържан женски крак със свеж педикюр – кой мъж може да устои на това?

Прическа

Преди всичко сексапилът се свързва с дългата коса. Мъжете безусловно се изказват в полза на красиво разпуснатите коси, считат ги за един от основните признаци на женственост и сексуалност. Не случайно на конкурсите за красота никога не виждаме къси прически, а само дълга коса, буйна и здрава. Няма значение дали е къдрава или права, важното е да е чиста, здрава и лъскава. Разцепените краища, издайническите бели корени и други признаци на пренебрегване на външния вид изглеждат „неапетитни“. Ето защо, ако искате да изглеждате секси, обърнете колкото се може повече внимание на грижата за косата, така че тя винаги да изглежда перфектно.

 

Грим

Ако сте млади, свежи и красиви, можете да минете и без грим . Но тази свежест обикновено трае до 20-22 години. След това дамите следва да използват грим, макар и минимален.

За да изглеждате секси, не се изискват ярко изрисувани очи и вежди. Най-важното е да създадете впечатление за красива кадифена кожа. Мъжете винаги се вълнуват, когато срещнат жена с гладка, свежа кожа. Това говори за нейното добро здраве, включително и за добрата репродуктивна функция. Представителите на силния пол несъзнателно отчитат именно това.

Затова изберете внимателно основата за грим, фон дьо тен-ът, пудрата.  Заложете на леки, прозрачни нюанси, които остават невидими, но изглаждат и оформят по невероятен начин кожата на лицето, придавайки й гладък, кадифен вид.

Следва нанасянето на ружа. За да създадете усещане за младост и свежест, изберете най-естествените нюанси, така че те да бъдат невидими върху лицето, но да му придават здрав, естествен вид.

Що се отнася до червилото, тогава има два варианта. Първият е да създадете впечатление за добре поддържани естествени устни. За целта използвайте цветове на червилото, които са възможно най-близки до естествените нюанси на устните. Същият ефект придава и прозрачния блясък в естествен нюанс.

Вторият вариант е смел, секси вид. Тук се нуждаете от ярко червило от червената цветова палитра. Ярко блестящите устни изглеждат невероятно секси.

Ако сте срамежливи и се страхувате да не изглеждате вулгарно, не прекалявайте с грима. Да, вярно е, че сексуалността е борба за мъжкото внимание, но съществуват различни видове сексуалност. Важно да не прекрачвате границата, където смелостта се превръща във вулгарност. Демонстрирайте деликатен вкус и чувство за пропорция. Придържайте се към тях и винаги ще бъдете неотразими!

Tagged , ,
на горе