Според зодията: Кои зодии са в постоянна вражда помежду си

зодии в постоянна вражда помежду си
Астрология

Според зодията: Кои зодии са в постоянна вражда помежду си

Няма перфектни хора. Враждата неизбежно пламва от време на време между хората и нито един знак на Зодиака не прави изключение. Всички ние понякога се ядосваме, а реакцията ни е различна, според характера и темперамента ни. Да я разгледаме сега поотделно за всяка една зодия. С усмивка и любов.

Овен

Овенът не може да понася хора, които са бавни и се ръководят от чувствата си. Овенът и Рибите, например, са два антипода в това отношение. Овенът е бърз, с аналитичен ум и всички, които се туткат около него го изнервят много. Вбесява се още от безхаберие и посредственост.

Телец

Телецът се нуждае от основателна причина да се ядоса истински. Една от тези причини е пълното безразличие. Тези хора не търпят да бъдат игнорирани. От всичките 12 знака най-смешно е да наблюдавате Телец, в компанията на Овен и Близнаци. С тези хора Телецът никога няма да намери покой. Ще се вбесяват взаимно, докато някой от тях най-сетне не реши да си тръгне.

Близнаци

Близнаците не знаят как да мразят, но лесно отказват компанията на хора, които не ги интересуват. Най-скучните за тях са Козирозите, които винаги са предпазливи и се страхуват да експериментират. Точно те вбесяват най-много Близнаците – просто двата знака нямат почти нищо общо помежду си.

Рак

На пръв поглед Раците нямат причина да мразят никого, но за тях е много трудно да общуват с нарцистични хора. Най-често това са Лъв и Скорпион, а понякога и Везни. С тях Ракът може да развие само вражда, има непоносимост към такива личности.

Лъв

Лъвовете често враждуват с тези, които ги превъзхождат в нещо. Ако Лъвът бъде победен, тогава рискувате да станете негов враг. По принцип, въпреки егоизма и желанието си за власт, доста рядко враждува с някого, защото бързо се уморява, но Скорпионът или Козирогът могат да го вбесят гарантирано.

Дева

Девите не могат да понасят егоисти и лицемери, които обичат да се преструват. Но по принцип тази зодия е много миролюбива, склонна да изслушва и съчувства, затова не са много хората, които ще успеят да вбесят една Дева. Все пак, може да се каже, че й е най-трудно да намери общ език с хора зодия Везни, Стрелец и Риби. Везните заради лицемерието, Стрелецът заради нарцисизма си, а Рибите защото са твърде нерационални.

Везни

Везните са приятни за всички, но те враждуват с тези, които осъждат тяхната безотговорност и несериозност. Това са преди всичко Дева и Рак. Везните могат да бъдат гъвкави и търпеливи, затова те прощават високите изисквания на тези два знака.

Скорпион

За един Скорпион е невероятно трудно да общува със Стрелеца. Скорпионът е хищник по природа, което се отразява зле както на приятелството, така и на любовта. С течение на времето или почти веднага, приликата на тези полярни знаци води до неспирна вражда.

Стрелец

Стрелците ужасно много досаждат с мегаломанията и странностите си, най-вече вбесяват Скорпионите. Също така им е трудно да схванат енергията на Рибите, които изглеждат на Стрелеца безкрайно лигави. Определено хората зодия Риби са в състояние да вбесят един Стрелец, както никой друг.

Козирог

Близнаците са зодията, която вбесява Козирозите най-много. Тези два знака изобщо не могат да се усетят, камо ли да се разберат. Тази лекота, с която Близнаците препускат в живота, просто оставя Козирозите в ступор. Ако тези хора работят в един и същ екип, с оглед на разликите в тяхната философия на живота, те най-вероятно ще се карат през час.

Водолей

Водолеите трудно общуват с много хора, но не показват това на никого. Те почти никога нямат врагове. Те се обвиняват за своите проблеми, а в други случаи винаги намират начин да ги разрешат успешно.

Риби

За Рибите е трудно да общуват с Водолей, които непрекъснато се стреми към познание за света и никога не седи на едно място. Водолеите са решителни и безкомпромисни, а Рибите се нуждаят от повече време, за да вземат решение, така че не могат да понасят Водолеи до себе си. При Рибите чувствата са на първо място, следователно хората от зодия Дева или Овен също ще ги вбесят успешно.

Tagged , ,
на горе