Според зодията: Какъв е перфектният мъж за жените от различните зодиакални знаци

перфектният мъж за жените от различните зодии
Астрология

Според зодията: Какъв е перфектният мъж за жените от различните зодиакални знаци

Какъв е идеалният мъж? Любезен или умен? Безупречно красив или външният вид не е основното? Какъв трябва да бъде той, за да се превърне във вашето перфектно допълнение и да му отдадете напълно сърцето си?

Оказва се, че много зависи от зодиакалния знак на дамата. Астролозите са определили точно кои мъже са най-подходящи за представителките на различните зодии.

Жена Овен

За смелата и решителна жена Овен е важно мъжът да е не само любовник, но и истински приятел. Тя особено цени в представителите на силния пол такива качества като честност, вярност, твърдост, да държат на думата си, както и способността да подадат рамо навреме, но да не притискат и да не налагат мнението си.

Жена Телец

Дамата Телец е нежна и чувствена, тя знае как да създаде красота и домашен уют. Едва ли ще успее да намери общ език с някой любител на флирта и шумните партита. На нея й трябва сериозен мъж – уравновесен, разумен, щедър човек, за когото понятия като лоялност и преданост не са просто празни приказки.

Жена Близнаци

Ярките и разкрепостени дами Близнаци ценят свободата и не могат да издържат, когато някой ограничава тяхната независимост. Техният мъж трябва да бъде самодостатъчен, изобретателен, умен и енергичен, да се стреми постоянно към нови висоти.

Жена Рак

Жените, родени под знака на Рака, са ​​еталон на женствеността. Това са нежни и чувствителни същества, които са чужди на грубостта и вулгарността. Идеалният мъж за жена Рак е спокоен, надежден, отговорен. Той не е склонен към лекомислие, може да я защити от трудностите и проблемите на този свят.

Жена Лъв

Не е лесно да угодиш на царствените Лъвици! Само безстрашни, волеви и целенасочени мъже могат да покорят представителите на този знак, които няма да бъдат спрени от никакви препятствия по пътя към сърцето на жената Лъв – главното богатство на живота им.

Жена Дева

Практичните и рационални Деви не са свикнали да витаят в облаците, така че изискванията, които поставят пред силната половина на човечеството, са прости и непретенциозни. Жените Дева ценят интелигентността, надеждността, предаността и романтиката в избраните от тях (за да компенсират донякъде собствената си сдържаност).

Жена Везни

Пример за елегантност и грация, жената Везни никога няма да даде сърцето си на невежа и мърляч. Нейният мъж трябва да се отличава с отлични маниери. Той като нея е хармонична натура, вижда красотата в ежедневието и разбира живота като цяло /и в частност – изкуството/.

Жена Скорпион

Ярки и темпераментни, дамите Скорпион, колкото и да е странно, не мечтаят за горещ мачо. Техният идеал е мъж с дълбока духовна същност, който разбира любимата си без думи и винаги е готов да я подкрепи, независимо от трудностите.

Жена Стрелец

Представителките на този знак са истински оптимистки, весели и жизнерадостни. В мъжете те ценят позитивното отношение към живота, смелостта, чувството за хумор и способността да не се превиват под тежестта на проблемите.

Жена Козирог

Жените Козирог не са от онези, които могат да забравят за задълженията в името на удоволствието. Затова те избират за партньори в живота само сериозни и отговорни хора, тези, които са достатъчно амбициозни и винаги се стремят към саморазвитие.

Жена Водолей

Дамите, родени под знака на Водолей, може да са непостоянни в хобитата си, но качествата, които те ценят при мъжете, винаги са едни и същи: висока интелигентност, оригиналност на мисленето, независимост на преценката, самодостатъчност и твърдост.

Жена Риби

Романтичните и мечтателни дами Риби имат нужда от мъж като стена. Привличат ги силни, уверени, смели и решителни господа. Нещо повече, Мистър Съвършенство трябва да бъде готов не само да разсее страховете и съмненията на жената Риби, но и да не й позволи да забрави, че е единствена на света.

Tagged , ,
на горе