Смешната страна на мъжките зодии, описана с любов

Смешната страна на мъжките зодии
Астрология

Смешната страна на мъжките зодии, описана с любов

Господа, вероятно нещата, които ще прочетете по-долу, няма да ви допаднат особено. Но се постарайте да погледнете на тях със здравословна доза самоирония. Ние, вашите любими, ви обичаме и такива. Даже нещо повече – точно заради това!

Овен

Чаровният и страстен Овен безспорно привлича погледите на всички. Но едва ли ще намерите по-упорит капризник от него. Овенът мрази скуката в ежедневието и непрекъснато ще ви просвещава в своите иновативни идеи. Почти невъзможно е да го накарате да направи нещо, ако самият той не иска. Но, както знаем, „всяко нещо си иска майстора“. Ето един малък трик – кажете му, че ще поверите задачата на някого друг, който ще я свърши по-добре. Овенът моментално ще се настрои за битка и ще се втурне да доказва превъзходството си. А що се отнася до енергията, която е способен да вложи при завладяване на обекта на своята страст, просто няма равен на себе си. Това е мъж, който не си поплюва, кара я „пряко през джунглата“. Нито една дама няма шанс пред неговия огнен чар.

Телец

Ето го Телеца – достоен конкурент на Овена що се отнася до степента на инат. Това потвърждават не само хороскопите, но и всеки, който е имал вземане-даване с Телец. Консерватизмът пък е допълнителен „бонус“ към завидната упоритост на този господин. Пробвайте се да го убедите да изхвърли нещо от старите боклуци, събрани в килера и ще видите за какво иде реч. Счупен диск, тетрадка от ученическите години, дори старите му маратонки, които не носи от години – без значение за какво става дума, той няма да се раздели с „ценностите“ си. А започне ли с безкрайните си нравоучения – скука голяма, не само ще заспите като къпани, но и дори ще захъркате здраво. Представителите на зодия Телец са интроверти. По-удачно е да се говори със стените, отколкото с тях. Поне като почукате по стена, отсреща ще се чуе някакъв звук. В случая с Телеца и това няма да се случи. Неговото разбиране за любовта е абсолютно еднакво с това, към живота – колкото повече пари е вложил и колкото повече време е загубил, опитвайки се да ви свали, толкова по-скъпа ще сте за него. И не се надявайте на нещо кой знае какво при ухажването – този човек е консервативен до мозъка на костите си.

Близнаци

Близнаците са специална порода. Това са хора, които ще се застъпят за всяка кауза, стига да им се стори интересна. Както отбелязват в забавните си характеристики за тях астролозите, в Близнаците са събрани не две, а двеста личности накуп. Въпрос на късмет е на коя точно ще попаднете. Любовта на Близнаците към бъбренето понякога е наистина катастрофална. Те не млъкват в продължение на часове, без изобщо да ги интересува реакцията на събеседника. Толкова са бъбриви, че астролозите се шегуват – дори на собственото им погребение не е изключена възможността да се надигнат от ковчега, за да развеселят опечалените с някой як виц.
Мързелът им е също така прословут, колкото и „уменията“ за водене на разговор. Те подхождат повърхностно към всяка една тема, без да се задълбочават. Перфектната професия за тях е тази, с която могат да изкарат милион „от въздуха“. И понеже обичат забавленията, харчат много за тях и затова наистина имат нужда от повече пари – за да са щастливи.

Рак

Раците са доста романтични натури, нежни души и изненадващо интелигентни личности. Когато гледат „филми за възрастни“, те винаги тайничко се надяват, накрая на филма главните герои да се оженят. Подобно на водните животни, техните съименници, представителите на зодията са добре познати с най-характерния си трик – ако направят крачка напред, веднага ще дадат ход и назад. Тяхната безумна предпазливост им пречи да се променят към по-добро. Изобщо не си и помисляйте да се шегувате грубо в присъствието на Раците, защото са пословично сантиментални и веднага ще се разстроят, даже и при съвсем лек неуместен намек, отправен към тях или близките им. Също така, по-скоро биха преживели земетресение или цунами, отколкото да изтърпят черен хумор, свързан с кучета и котки. Много са чувствителни и затова половинките им винаги трябва да подхождат към тях по романтичен начин – тогава Ракът ще се отпусне и ще се влюби до уши.

Лъв

Той е величествен и горд, даже и ако е заключен в клетка в зоологическата градина. Крясъците на околните не го впечатляват изобщо – той е твърде важен за да се трогне и няма против да демонстрира открито това всячески. Нито една неприятност не е способна да му „свали гарда“. Лъвът си е лъв отвсякъде.
Но това, което на самия него си му допада, не е особено приятно за неговите близки, тъй като господинът се нуждае от слава, достойна за звезда от Холивуд. Според него, околните следва да са щастливи само дори от факта, че Негово Височество е сред тях. Лъвът генерира около себе си „водовъртеж“ от събития и в тези случаи трябва много да внимава, защото може да се отклони в нежелана за него посока. Но, какво да се прави, не ни оставя друг избор – просто трябва да следваме кралската му воля. Искате ли да спечелите сърцето на Лъва? Ако искате да вдъхновите Лъва, оставете го да се хвали колкото си иска. Сам се опиянява от думите си и особено ако ви намери за благодатен слушател, лесно ще спечелите благоволението му.

Дева

Представителите на този знак веднага ще ви заблудят с външния си вид. Но, внимавайте, те изобщо не са кротки и скромни, въпреки, че така изглежда, ако не ги познавате. Мъжът Дева е доста интелигентен и бързо се адаптира към средата, затова и винаги успява да постигне желаната цел. Докато обаче не се убеди във взаимността на чувствата и не прецени перспективите, никога няма да разберете, че е влюбен във вас. А ако случайно се разкрие и получи отказ, това за него не е голям проблем – търпеливо ще изчака всичко да се обърне в негова полза.

Везни

Хората Везни вечно са в търсене на душевно равновесие и не обръщат особено внимание на реалния свят. Везните никога няма да помогнат на своите половинки в домакинството, защото те имат по-възвишени цели и по-важни неща за вършене. Много лесно могат да се запалят по нова идея и ще вкарат в действие всичките си ресурси, за да я реализират добре. Но по средата на всичко, идеята може лесно да им омръзне. Ще си тръгнат тихо, оставяйки другите да „сърбат“ забърканата от тях каша. Везните имат същото отношение и що се отнася до любовните авантюри. Нещо повече, ако изневерят на половинката си, това предателство изобщо няма да им дотежи на съвестта. Те не се опитват да разрушат семейството, а са си позволили просто кратка афера. Считат, че за това няма проблем и трябва да им бъде простено.

Скорпион

Скорпионите са в състояние да разбият сърцето на всеки, който им попадне в полезрението. Няма как да не признаем техния естествен чар и вродената им способност да съблазняват. Този знак постоянно се влюбва в някого и всеки път е „до гроб“. Също така Скорпионът е фин психолог и изобщо не се затруднява да намери правилния и най-пряк път към сърцето на своята любима. Мъжете са лидери още от раждането си и с напредването на годините стават все по-умни. Ако представителят на този знак си е поставил някаква цел, тогава, колкото и да е трудна тя, няма да се успокои, докато не я постигне. Може да унищожи всичко по пътя си, но няма проблем с това. Готов е да изгради нов свят от пепелта.

Стрелец

Хората от тази зодия винаги постигат целта си, макар и често да не им се получава от първия път. Стрелецът е голям късметлия – върви му страшно много в живота и докато другите получават това, което искат, благодарение на постоянство и упорита работа, Стрелецът просто трябва да насочи стрелите си в правилната посока и те сами се забиват „право в десетката“. По природа тези хора са истински благодетели. Стараят се да се смилят над всички и да нахранят страдащите, дори и ако в момента те самите са гладни. Мотото им е „Кой ако не аз?“ Работодателите им се възползват от това много добре. Стрелецът няма да има нищо против, ако го натоварят с куп работа. Само му кажете,  че е много важно за компанията и всичко да бъде направено, при това перфектно. А как точно – не го мислете, Стрелецът винаги е в състояние да извади скрито асо от ръкава си. Но не обиждайте открито Стрелците, защото паметта им е отлична. Те ще ви напомнят за всички грехове, които имате към тях, дори и да става дума за времето, когато още сте ходили заедно в детската градина.

Козирог

Това е човек, който винаги умее да улови баланса между две крайности. Неговите силни качества са сериозността и задълбочеността. Козирогът се ражда с тези качества и не се разделя с тях дори и когато остарее. Той се впуска стремглаво в работата и никой не може да го спре. Ще вложи всичките си сили дори за някоя очевидно невъзможна задача.
Козирозите имат един сериозен недостатък и той е, че са прословути песимисти. Ако искате да му помогнете и да го направите истински щастлив, трябва да сте много позитивна. Точно от такава жена се нуждае той.

Водолей

Многословието се излива от Водолея, като вода от горски чучур. Ако някой е в състояние да устои дълго време на този поток на думи, вероятно ще е само някой представител на зодия Близнаци. Двамата бъбривци ще се надпреварват кой да вземе думата. Любовта за Водолея е преди всичко романтика: разходка под звездното небе, посрещане на изгрева, шумът на вълните край морето – все такива неща. Влюби ли се, в поезията и серенадите, отправени към любимата, няма равен на себе си.  Какво най-много ценят Водолеите? Личното пространство, разбира се. Те са готови да издигнат триметрова стена около себе си, за да са сигурни, че могат да останат насаме със себе си.

Риби

Ако някой е способен да създаде алтернативна реалност за себе си и другите от нищото, това е господинът Риби. При това измисленият свят ще бъде толкова реален, колкото и в действителност. Големи са майстори в това отношение. И са много сериозни. Помолете този човек за каквото и да било – да полива цветята във ваше отсъствие или пък нещо друго и той на всяка цена ще изпълни искането. Рибите са си алтруисти, няма какво да се направи. Когато мъж от зодия Риби се влюби, той е нежен и внимателен. Ще ухажва обаче дълго, преди да се реши на първата крачка. През този период очаквайте всичко – от тъжни въздишки, до трогателни подаръци, проява на срамежливост, дори сълзи от любов!

Tagged ,
на горе