Психологът Марк Бартън разкрива кои жени са най-опасни за връзка

кои жени са най-опасни за връзка
Любов и партньорство

Психологът Марк Бартън разкрива кои жени са най-опасни за връзка

Коя жена е опасна? Тази, който се грижи за пиян мъж? Може би тази, която иска с измама да го лиши от апартамента му. Не, това е жената, която ще унищожи мъжа до себе си.

Признаци на опасната жена

Опасната жена не обича себе си. Който и да срещне в живота си, тя ще го използва като „запушалка“ за дупките си в душата.

Например, когато общува с приятелите си, тя винаги предпочита да обсъжда с тях само собствените си проблеми, държи вниманието да е фокусирано предимно към нея самата.

В света на парите и финансите и тя също страда.

Когато жената не обича себе си, тя е неспособна да изпита нито удоволствие, нито радост.

В отношенията с родителите също ще има постоянни конфликти. Ще дойде време, когато тя ще срещне мъж, а той дори няма да се усети с кого се е сблъскал, с кого си има работа.

Поради неприязънта си към самата себе си, такава жена ще започне да унищожава мъжа, опитвайки се да придаде повече значение на собствената си личност чрез него.

Ако тя се обича, ще е способна да му покаже как да се отнася с нея и тогава на него щеше да му е по-лесно. Но тя не се обича. Какво да правим.

Какво представлява проявата на неприязън?

Ако като дете тя не е получавала одобрение и любов от своите родители, тя ще търси у своя мъж бащина любов. Но спътникът в живота не е баща, той не може да й даде точно такава любов. И така започват конфликтите.

Жената, която не обича себе си е без цели, без личностно израстване. Тя разчита на мъжа за всичко.

Също така, тази жена е скучна, тя няма интереси. Следователно, тя няма откъде да си набави хормоните на щастието. Тези жени са пристрастени към мъжете ди, защото без тях се чувстват непълноценни.

Задачата на всеки от нас е да се научи да обича себе си: да изгради границите на личното пространство, така че никой да не може да ги наруши.

Започнете да формирате любов в себе си

Разработете границите и след това започнете да формирате любов в себе си: личностно израстване, приятели, среда, кариера, бизнес, хобита, хобита. След като една жена е в състояние да се „самоизпълни“, тя може да изгради здравословни отношения.

Не е желателно мъжете да влизат във взаимоотношения с жени, които не обичат себе си. Ако сте мъж, преди да се обвържете, помислете с кого възнамерявате да го направите.

Разгледайте по-отблизо как тя общува, как изглежда нейният живот. Не се доверявайте на жени, които не обичат себе си.

Автор на текста: Марк Бартън, психолог

Превод и редакция: Лора Костова

Tagged , , , , , ,
на горе