проблеми в леглото при мъжете
Любов и партньорство

Проблеми в леглото при мъжете: Най-честите причини

Ето кои са най-честите причини, които създават проблеми в интимния живот на мъжете.

Стрес

Когато младите хора се борят да се справят с различни трудности в живота, не е необичайно те да попаднат в ситуации, които ги стресират. Това може да бъде много разсейващо и да повлияе на реакциите на тялото и по-точно на определени стимули.

Затлъстяване

Казват, че колкото повече напредваме в технологиите, толкова по-лениви ставаме. И това наистина е вярно. Защото животът на съвременните хора е заседнал. От въвеждането на асансьорите, до завладяващите телевизионни сериали. Повече мъже не са достатъчно физически активни и това се отразява зле на техния полов живот. Калориите се натрупват в тялото, те се превръщат в мазнини, които запушват кръвоносните съдове, особено артериите, и по този начин предотвратява притока на кръв към тъканите на половия орган.

Лоши навици

Какво друго може да създаде проблеми в леглото при мъжете? Лоши навици, разбира се. Прекомерната консумация на алкохол и тютюнопушенето, както и злоупотребата с различни лекарства, също могат да причинят проблеми с притока на кръв към органите на тялото, включително и в тазовата област. Понякога проблемът може да бъде страничен ефект от приемът на някои лекарства.

Физическа травма

Нараняванията на гръбначния стълб, както и на тазовата област, могат да засегнат нервите и кръвоносните съдове, които доставят кръв на половия орган. Понякога твърде грубата интимна игра също може да увреди тъканите и да причини проблеми с поддържането на стабилна ерекция.

Тревожност и нервност

Необходимостта да се представите на партньора си по възможно най-добрия начин може да предизвика страх и безпокойство. Това може да влоши нещата, когато мъжете не са достатъчно опитни. Същото важи и когато мъжът чувства, че партньорката му е по-добра от него. Той смята, че трябва да докаже своята стойност, за да го заслужи. Всичко това създава сериозни проблеми при мъжете в леглото.

Липса на сън

Липсата на сън не само подкопава имунитета и се отразява негативно на психичното здраве, но също така означава, че тялото и умът не получават достатъчно време за почивка и възстановяване след натоварен ден. Но интимният контакт е дейност, която започва първо в ума. Така че умореният ум едва ли ще успее да постигне добри резултати в леглото.

Как да решим проблемите в леглото?

Ключът към решаването на тези проблеми е да се идентифицират причините и да се реагира по адекватен начин.

Запазете спокойствие

Спокойствието е важна стъпка в този случай. Не трябва да изпадате в паника. Ако сте уверени, че не страдате от сериозно медицинско състояние, вероятно няма за какво да се притеснявате. Просто изпитвате това, през което всеки мъж преминава рано или късно. Всъщност форсиращите събития само ще увеличат тревожността и ще удължат периода на възстановяване. Трябва също да се отбележи също, че гледането на филми за възрастни в този случай едва ли ще помогне.

Приемете ситуацията

Това, което трябва да направите, е да приемете ситуацията такава, каквато е и търпеливо да я изчакате. Може да отнеме известно време, понякога и до 48 часа, преди тялото да се възстанови от причината за проблема. Обяснете спокойно ситуацията на вашата партньорка или съпруга и я уверете, че проблемът няма нищо общо с нея и тя не е виновна.

Не забравяйте, че вашата дама иска да се наслади на връзката ви пълноценно. Затова можете да използвате други начини, за да й доставите удоволствие. Но се придържайте само към това, което е приемливо и за двама ви. Не забравяйте, че вашата жена ви харесва такава, каквато сте и няма място за комплекси. Не е нужно да се притеснявате прекалено, че не можете да я задоволите напълно в момента. Тя ще разбере.

Активен начин на живот

Дейности като спорт, упражнения и активен начин на живот ще ви поддържат здрави и ще ви освободят от излишните мазнини и калории, които запушват артериите. Не забравяйте да се храните здравословно и балансирано. Пийте много вода, за да поддържате тялото си в добро здраве.

Прекарвайте повече време в дейности на открито. Спете достатъчно, за да поддържате тялото и душата си енергични.

Водете здравословен начин на живот.

И разбира се, не се колебайте да потърсите професионална помощ, когато е необходимо. Защото само квалифицирани специалисти ще могат да установят истинските причини за вашите проблеми в леглото.

Tagged , ,
на горе