Накарайте го да се влюби
Любов и партньорство

Накарайте го да се влюби в това и ще бъде с вас завинаги

Всички се страхуваме да не направим грешка и да останем до края на живота си с грешния човек. Постоянно си задаваме въпроса „Дали сме с правилния мъж?“. Притесняваме се дали сме взели правилното решение.

Затова трябва да го привлечете с това, което имате само вие, съветват психолозите.

Накарайте го да се влюби

Накарайте го да се влюби във вашия поглед, в начина, по който го гледате

Очите никога не лъжат. Ако наистина обичате този човек и искате да го направите ваш, тогава го накарайте да се влюби в начина, по който го гледате. Така че, гледайки в очите ви, той да няма съмнение, че вие го смятате за единствен.

Накарайте го да се влюби във вашия смях и чувството ви за хумор, а не във фалшивите усмивки

Никой не е привлечен от фалшиви хора. Когато вашият любим види усмивката ви, той веднага трябва да забележи, че тя е искрена. Всички се смеем по различни начини: звукът на смеха, как присвиваме очи, как тялото ни потръпва от емоция. Ако той се влюби във вашия смях и чувство за хумор, то тогава вие винаги можете да го накарате да се усмихва, припомняйки си вашите шеги. И той никога няма да иска да напусне тази, с която се забавлява.

Накарайте го да се влюби във вас, когато правите това, което обичате, а не когато му обръщате внимание

Това е най-добрата „стръв“. Всеки мъж ще ви обърне внимание и ще ви изслуша, ако ви харесва. Но всички се държим по различен начин, когато правим това, което обичаме. Когато танцуваме в кухнята, когато се храним, когато пеем, докато чистим, когато затваряме очи от удоволствие, вкусвайки от любимото ни ястие. Всички тези малки неща ни правят уникални. И ако ви наблюдава в такива моменти, със сигурност ще ви запомни, правейки същото и без вас. Тогава той ще мисли за вас и това ще му помогне да се влюби още по-силно.

Накарайте го да се влюби във вас, когато говорите, когато спорите, а не когато се съгласявате с неговите решения

Лесно е да обичаш тези, които са съгласни с нас във всичко. Няма стрес, но няма и страст. Ако го устройва, значи не е достоен за внимание. Накарайте го да се влюби във вас, когато защитавате мнението си, когато обяснявате защо мислите по начина, по който мислите, защо вашето решение може да е по-добро от неговото.

Доверието е невероятно нещо от гледна точка на мъжете и всяка жена трябва да го има предвид. Ако имате различно от неговото мнение, кажете му.

Накарайте го да се влюби във вас, когато сте тъжни, уморени, нервни, а не само когато сте в настроение и добри

Това са моментите, в които не искате нищо друго. Той трябва да ви възприема като човек, който не винаги е мил и щастлив. Ако той ви приема и обича дори в такива състояния, тогава има голяма вероятност той да остане завинаги с вас.

Ако ви приеме такава, какъвто сте, ако се влюби не само във вашата красота, но и във вашите недостатъци, той ще е с вас, няма да иска да отиде никъде другаде!

По материали от чуждия печат

Tagged , , , , ,
на горе