Най-добрите мъжки качества
Любов и партньорство

Най-добрите мъжки качества според самите мъже

Жените искат да видят мъжа като закрилник и магьосник, който изпълнява техните желания. Но мъжете са на друго мнение, стане ли въпрос за най-ценните им качества. Те мислят, че мъжът преди всичко трябва да защитава интересите си. Ето и кои качества най-много ценят в себе си.

 Агресивност

Способността да защитава правата си е много важна за мъжа. Според силния пол всеки един от тях трябва да умее да показва зъбите си и да не позволява бъде победен от други хищници. Разумната агресивност позволява на мъжа да успее. Затова и едно от уменията, които ще му е полезно в живота, е умението да се бие. Много е важно да бъде победител от битката, излизайки от нея с минимални загуби. Винаги във всеки спор между мъжете, последният аргумент е силата, считат господата. Разбира се, фитнес залата и залата по бойни изкуства се определят също като места за истински мъже.

Приветливост

Приятелите правят живота по-добър. Те помагат в трудни ситуации. Няма по-близки хора от истинските приятели. Момичетата идват и си отиват, но приятелите остават, считат мъжете.

Воля, увереност, отговорност

Съставните качества на „мъжкото ядро“ ​​са воля, увереност, отговорност, устойчивост на стрес, надеждност и твърдост. Те помагат на мъжа да не се предаде в трудни моменти, да се противопоставя на несгоди и врагове. Вътрешното ядро ​​прави човека мъж. Той няма да позволи на света да се огъне, врагове, други хора или жени.

Любовни умения

Умението за правилен подбор на жените, както и това да бъдат очарователни и да флиртувате добре, прави животът по-приятен, убедени са господата.  Показването на най-добрата им страна в леглото също е много важно.

Воля за успех

Това включва сбор от качества – инициативност, предприемчивост, решителност, постоянство, общителност. Тези качества помагат за успех в работата, в бизнеса, сред приятели и в личния живот. Парите също са важни за мъжете. Животът е твърде кратък, за да не го вкусят добре. Парите осигуряват много възможности – сбъдване на мечти, задоволяване на желания, пътувания, коли, хобита и, разбира се, жени.

Та така, това са аргументите на представителите на силния пол, които напомнят на всички свои събратя, че за това какви трябва да бъдат, е важно да слушат не жените, а приятелите си мъже.

Tagged , , , ,
на горе