Любовен хороскоп за 25.07.2021 неделя
Астрология

Любовен хороскоп за 25.07.2021 неделя

Овен

Любовен хороскоп
Вие сте вътре в това, така че давайте смело. В разгара на Луната, която запалва кардиналните огньове и атакува вашия нажежен планетарен покровител Марс, идват любов страст и удоволствие. Внимавайте обаче, защото енергията му ще се сблъска с непокорния Уран и огнените страсти може и да ескалират.

Телец

Любовен хороскоп
Проверете първо вътре себе си, преди да се ангажирате с романтичното начинание, за което жадувате. Днес ще имате време за уединение, което е значение за вашето щастие – особено когато става въпрос да споделите живота си с някого.

Близнаци

Любовен хороскоп
Връзката ви с някой във вашите социални сфери най-накрая започва да придобива смисъл. Но не се замисляйте прекалено много … защото ще се върнете отново в началната точка.

Рак

Любовен хороскоп
Зад завесите се случват много неща за зодия Рак. Фатално привличане? Определено днес е възможно, така че имайте предвид романтичните мании, тъй като те може потенциално да повлияят на любовния ви живот. Ако чувствате нещата тежки, това е знак да направите крачка назад. Това, което е предназначено за вас, винаги ще се връща.

Лъв

Любовен хороскоп
Колкото повече се свързвате с партньора помежду си, толкова по-силна е връзката. Не се фокусирайте толкова много върху детайлите на всичко това; пуснете се по течението.

Дева

Любовен хороскоп
Девите винаги са били някаква загадка … но сегашната астро ситуация създава една изключителна загадъчност. Единствен съвет – оставете отминали неща и започнете наново.

Везни
.
Любовен хороскоп
Поговорете с партньора и поработете с него. Насочете вниманието към емоционалните нужди на любимия или любимата. Стабилността за момент може да бъде разклатена, но скоро нещата ще се върнат на хармонична пътека.

Скорпион

Любовен хороскоп
Знаете какво искате, но е трудно да се види логичната страна на нещата. Не се тревожете Скорпиони, не винаги в любовта има смисъл.

Стрелец

Любовен хороскоп
Споменахме вече за плановете за романтични отношения. Днес можете да оставите съмненията на страна и да дадете шанс на обекта на вашия интерес.

Козирог

Любовен хороскоп
Опитайте се да не правите пропуски и избягвайте манипулативни тактики на всяка цена. Вие знаете повече от всеки, че най-доброто нещо е да бъдете е коректни. Следвайте инстинктите си, но останете на земята.

Водолей

Любовен хороскоп
Днес не се страхувайте, ами се отдайте на течението. Емоциите и мислите са хармонизирани и няма проблем да отключите малко компулсии и емоционална наситеност.

Риби

Любовен хороскоп
Днес не мислете, не говорете и не търсете любов. Ще имате по-важни задачи!

Tagged ,
на горе