душата
Астрология

Любовен хороскоп за 23 ноември 2022

Любовен хороскоп за 23 ноември 2022: Днес е денят, в който може да се изостри желанието да се драматизира и да се погледне на отношенията с любимия човек с доста песимизъм. И все пак няма нищо драматично във вашата ситуация и всички проблеми се свеждат до това – с какъв камък да бъде годежния пръстен. Хороскопът не ви съветва да се поддавате на настроенията на този ден: развеселете себе си и сродната си душа с нещо приятно, а тъмните мисли и философските разговори отложете за друг ден.

Седмичен хороскоп 21-27 ноември 2022

Любовен хороскоп за декември 2022

Дневен хороскоп за 23 ноември 2022

Салата Маргаритка – рецепта

Мъдра притча за любовта

Родени между Близнаци и Рак (17 – 23 юни):  Деца на Слънцето, винаги откриващи любовта в необятния океан

Любовен хороскоп за 23 ноември 2022

Любовен хороскоп за 23 ноември 2022 Овен

любовен хороскоп за 23 ноември 2022

Днес, 23 ноември 2022, съдбата предлага на Овните красив изход от любовни трудности, а в безнадеждни ситуации съветват да прекъснат порочния кръг и да достигнат до нови висоти. Много Овни, обаче ще се окажат емоционално обвързани с миналото и ще им отнеме поне ден, за да преодолеят психологическата си зависимост.

Любовен хороскоп за 23 ноември 2022 Телец

любовен хороскоп за 23 ноември 2022

Днес, в отношенията с любимия човек, Телецът е в състояние да извлече всичко положително, дори от най-обикновените неща. От съвместно готвене на вечеря, разходка в парка, четене на книга на глас един на друг или ходене на кино. Всъщност, точно това трябва да направи Телецът днес. Забравете за проблемите, насладете се на всяка минута заедно. И най-важното, не усложнявайте нищо: рецептата за днешното щастие на Телеца е спокойствието и лекотата.

Любовен хороскоп за 23 ноември 2022 Близнаци

любовен хороскоп за 23 ноември 2022

Днес, 23 ноември 2022, е страхотен ден за среща и съвместни дейности. Днес ще сте пълни със сила и енергия и ще се справяте с всякакви проблеми, стига да не критикувате околните твърде остро. Звездите съветват да не бързате и да се опитате да се вслушате в мнението на любимия човек – това ще ви донесе значителни ползи и радост. Не налагайте мнението си на никого. Денят е подходящ за романтична среща. Позволете си да флиртувате – това ще подобри настроението ви и ще ви даде самочувствие.

Любовен хороскоп за 23 ноември 2022 Рак

Любовен хороскоп за 23 ноември 2022

Чудесен ден за романтична среща или кардинални промени в личният живот. Днес ще сте пълни с енергия и смелост и ще можете да разрешите всеки проблем, стига да проявите старание и търпение. Звездите ви съветват да проявявате доброта и да помагате на околните. Покажете доброта и искреност – това определено ще бъде оценено. Днес ще сте готови за изненади и промени, за всякакъв обрат на събитията благодарение на вашата изобретателност и находчивост.  Днес всяка среща или ново запознанство ще бъде успешна, при условие че не строите въздушни замъци.

Любовен хороскоп за 23 ноември 2022 Лъв

Любовен хороскоп за 23 ноември 2022

Днес, 23 ноември 2022, поемете инициативата и не оставайте в сянка, в противен случай ще пропуснете шанса си. Днес е по-добре да разберете проблема сами, отколкото да дърпате до последно. Не започвайте неприятен разговор и не предизвиквайте ревността на партньора. Пазете се от избухливост, ревност и контролирайте емоциите си – днес може да ви се стори, че нещо се крие от вас.  Позволете си да се отпуснете малко с любимия човек – днес можете да намерите общ език и да се справите с всякакви задачи и дела. За тези, които все още не са срещнали любовта си, звездите съветват да не бързате.

Любовен хороскоп за 23 ноември 2022 Дева

Любовен хороскоп за 23 ноември 2022

Труден и непредвидим ден във всички отношения, особено в личния живот. Днес постоянно ще се съмнявате във всичко и ще проявявате несдържаност на емоциите. Не пускайте ревността – малко вероятно е днес тя да ви донесе положителни преживявания. Не започвайте неприятен разговор, освен ако не искате да получите отказ или да потънете в разочарование. За тези, които вече са в двойка, няма да е лесно да вземат решения. Не се поддавайте на съмнения – най-вероятно те ще ви отдалечат от целта и ще ви създадат много проблеми. За тези, които все още не са срещнали любовта си, е нежелателно да правят нови запознанства.

Любовен хороскоп за 23 ноември 2022 Везни

Любовен хороскоп за 23 ноември 2022

Днес, 23.11.2022, се доверете на интуицията си и скривайте информацията, която получавате. Днес ще имате нужда от малко повече дипломатичност от обикновено. Не започвайте неприятен разговор и не провокирайте партньора да бъде откровен. Днес много Везни могат да се съмняват в правилността на своето поведение и действия. Опитайте се да не влизате в конфликт с никого и да се вслушате в себе си. По-добре не бързайте със заключенията и се доверете на чувствата си. Не давайте повод за ревност.

Любовен хороскоп за 23 ноември 2022 Скорпион

Любовен хороскоп за 23 ноември 2022

Днес се пазете от ревност и избухливост. В този ден ще забелязвате само недостатъци, а не добродетели. Опитайте се да не влизате в конфликт и да не провокирате. Кавгите днес могат да бъдат непредвидими и да развалят отношенията за дълго време. Стойте далеч от събитията, днес е по-добре да мислите, отколкото да действате, особено сутринта. Не давайте причина за вашата ревност и подозрение. Още от сутринта се опитайте да се настроите към положителното.

Любовен хороскоп за 23 ноември 2022 Стрелец

Любовен хороскоп за 23 ноември 2022

Днес, 23.11.2022, ще звездите носят различни новини на влюбените (или търсещите връзка) Близнаци. От една страна ви очаква примамлива среща, интригуващо предложение или приятен разговор. Лошата новина е, че няма да ви е лесно да се възползват веднага от възможността. Днес ще сте склонни да действате в любовта като ходене по неравен път и затова ходът на събитията често ще е предвидим.

Любовен хороскоп за 23 ноември 2022 Козирог

Любовен хороскоп за 23 ноември 2022

Не отказвайте романтична среща, но внимавайте – това, което научите днес ще се отрази напълно на вашите отношения и чувства. Опитайте се да не планирате съвместен бизнес – вероятни са пречки или спорове. За тези, които все още не са срещнали любовта, звездите съветват да не вземат спонтанни решения. Не трупайте недоволство – ще има много причини за това, но благоприятното разположение на планетите ще ви позволи да се справите сами с всички трудности. Слушайте думите на хора, които ще ви бъдат от полза.

Любовен хороскоп за 23 ноември 2022 Водолей

Любовен хороскоп за 23 ноември 2022

Благоприятен ден за духовно общуване, флирт или любов. Днес ще сте доволни от себе си и ще можете да покажете най-добрите си качества. По-добре е да погледнете по-отблизо тези, които наистина ви харесват, защото този път всичко ще бъде успешно. Покажете артистичност и не се затваряйте в себе си. Днес вероятността от приятни изненади се увеличава, особено на обществени места. Не пренебрегвайте празниците, те ще ви позволят не само да се покажете, но и да създадете интересни запознанства. Всички съвместни срещи ще бъдат успешни.

Любовен хороскоп за 23 ноември 2022 Риби

Любовен хороскоп за 23 ноември 2022

Днес, 23.11.2022, не проявявайте прекомерно любопитство, защото рискувате да направите нещо съвсем различно от това, което ще ви донесе полза и приятни впечатления. Този път по-добре не се намесвайте в миналото на някой друг, а просто се отпуснете. На сутринта може да разберете погрешно действията на други хора и да измислите нещо, което не е на мястото си. Не драматизирайте ситуацията. По-добре е да проявите доброта и търпение, отколкото да се опитвате да включите логиката. Радвайте се на вниманието и любовта.

 

 

Топ 3 тайни да излъчвате чувственост

ЗАКОНЪТ и справедливостта на ВРЕМЕТО: За всички постъпки ще бъдем или възнаградени, или наказани

Признаци на свръхестествена любов или защо 1+1=1?

Tagged , , , ,
на горе