Любовен хороскоп за 22 март 2021
Астрология

Любовен хороскоп за 22 март 2021

Любовният хороскоп предсказва бъдещите събития в личния ви живот. Той ще помогне на жените и мъжете, които са във връзка, да научат как да се развият по-добре отношенията с любимия човек. На всички търсещи любов пък ще даде съвети кога е най-подходящият период да засилят усилията си и да се надяват на късмет.

Дали денят ще донесе съдбоносна среща, интересни и обещаващи запознанства с противоположния пол, романтични срещи, хармония и разбирателство във връзката, успех в търсенето и откриването на сродната душа? Нека да видим.

Овен

На 22 март Овенът трябва да заложи страстта, като възприеме по-твърд подход в защита на своите позиции във връзката. Денят е много подходящ за реализиране на всички замислени по-рано инициативи. Звездите все пак препоръчват да се въздържате от прекалено демонстративно изразяване на предпочитанията си – би било много по-продуктивно да обясните на партньора си спокойно и открито мотивите на вашите действия, за да се радвате на хармония и разбирателство.

Телец

На 22 март, в любовните отношения на Телеца ще бъде даден карт бланш, за да постигнат значителни успехи за подобряване на своя любовен живот. Използвайте този ден за да планирате близкото бъдеще, съвместни събития и да анализирате възможните варианти. Действайте методично и предпазливо по всякакви въпроси във връзката – тази препоръка е особено подходяща за онези, които все още не са сключили брак.

Близнаци

На 22 март Близнаците ще могат да се убедят, че няма от какво да се притесняват. На този ден имат всички шансове да затвърдят любовния съюз и да го направят още по-силен и по-интересен. Ако започвате нова връзка, основното е откровеността и позитивното отношение към живота. Днес ще можете да разрешите всеки проблем, ако се отнасяте спокойно към него и обичате не само партньора си, но и себе си.

Рак

На 22 март Раците ще се радват на романтика и нежност във връзката си с любимия човек. Понеделник е добър ден за решаване на натрупаните през изминалата седмица проблеми, като е достатъчен само един искрен разговор, за да останат всички обиди и недоразумения в миналото. Въпреки това, на звездите не препоръчват да се фокусирате върху негативните моменти, по-добре е да се отпуснете и да заложите на романтиката.

Лъв

На 22 март може да се изисква известна жертва от Лъва. Звездите им препоръчват да направят своя избор между кариера и лични отношения и да отсъдят в полза на любовта. Опитайте се да обръщате възможно по-малко внимание на всичко останало, докато прекарвате свободното си време със своя любим/а. По-добре насочете енергията си към съвместни посещения на културни и развлекателни мероприятия и прекарайте повече време на открито.

Дева

На 22 март Девите ще разполагат с отлични възможности да внесат ярки краски в личния си живот. Новият подход е особено важен за любовните отношения, така че не пропускайте шанса, даден ви от съдбата в този ден. Днес трябва да заложите на приключения и нови емоции, които да изживеете пълноценно заедно с любимия/та, а ако няма такъв, то се ориентирайте към нови запознанства.

Везни

На 22 март Везните трябва да изразят намеренията си на партньора, за да реализират плановете си. Звездите препоръчват да се въздържате от опити да взимате самостоятелно важни решения в този ден – по-добре е да споделите намеренията си с любимия човек.  Опитайте се да избягвате да сте твърде взискателни към обекта на вашата страст. Бъдете възможно най-отворени и непринудени, за да избегнете конфликти.

Скорпион

На 22 март Скорпионите ще трябва да покажат максимално търпението си. На този ден любимият/та може да се държи изключително бурно, да казва нелицеприятни неща и да не мисли за последствията. Несъмнено няма да е лесно да издържите, но трябва да се опитате да сдържите емоциите си. След като сте започнали да подреждате нещата между вас, карайте докрай.

Стрелец

На 22 март в личния си живот Стрелците ще трябва да се изправят срещу собственото си минало. Голяма е вероятността да срещнете човек, който е бил обект на чувства в последните години. Погледнете на тази перспектива философски и се опитайте да извлечете максимална полза от връзките си през предишни години. Добър момент да започнете живота си от нулата.

Козирог

22 март Козирозите и техните скъпи на сърцето хора ще се нуждаят от нови преживявания. Не бива да следвате стария, утъпкан подход, тъй като това ще предизвика скука. Измислете нещо ново да зарадвате любимия/та. На този ден си струва да помислите за нещо напълно необичайно и интересно за прекарване на времето заедно – това ще добави свежи и ярки нотки към връзката.

Водолей

На 22 март Водолеят трябва да е готов за появата на трето лице в любовна връзка. Най-вероятно няма да е просто приятел, а съперник. Звездите съветват да не влизате в открита борба, а да изчакате известно време – това ще ви позволи да анализирате ситуацията и да обмислите правилния план за действие. Във всеки случай, борете се за любовта си.

Риби

На 22 март Рибите и техните партньори могат да преминат през сериозно изпитание. На първо място, това ще бъде свързано с критика от любимия/та. Ще се намесят и други фактори. Бъдете дипломатични и се дръжте хладнокръвно, за да избегнете по-сериозни конфликти.

Ако желаете и още интересна информация за това какво да очаквате на 22.03.2021 г., вижте своя ХОРОСКОП за деня, седмицата и месеца.

Tagged , , , , ,
на горе