душата
Астрология

Любовен хороскоп за 21 ноември 2022

Любовен хороскоп за 21 ноември 2022: Имайте предвид: днес може да бъде отправна точка в обрата на любовните истории, включително най-неочакваните и внезапни! Няма какво да се направи, вятърът на промяната буквално ще се издигне във въздуха.

Седмичен хороскоп 21-27 ноември 2022

Любовен хороскоп за декември 2022

Дневен хороскоп за 21 ноември 2022

Кои черти в партньора привличат най-много всяка зодия

Любовен хороскоп за 21 ноември 2022

Любовен хороскоп за 21 ноември 2022 Овен

любовен хороскоп за 21 ноември 2022

Днес, 21 ноември 2022, ако Овенът е на среща, хороскопът го съветва да поеме инициативата и да подготви изненада за този, който харесва. От колко време живеете заедно? Тогава тази препоръка е двойно подходяща за вас! Време е да освежите сетивата си. Развеселете любимия човек с „неприлично“ предложение – например, предложете нещо нетипично и романтично. Днес Овенът е просто длъжен да прояви въображение и инициатива, това е важно за поддържане на хармонията в съюза.

Любовен хороскоп за 21 ноември 2022 Телец

любовен хороскоп за 21 ноември 2022

Любовният хороскоп съветва, че днес Телците трябва да мечтаят, колкото е възможно повече. Визуализирайте във въображението си най-малките подробности: помислете за любимия човек, реален или все още в търсене, представете си във всички подробности съвместно бъдеще с него. Днес мислите се материализират по-лесно от всякога и подобни мечти в никакъв случай не са празно блуждаене в облаците, а програмиране на собствената съдба. В този ден хороскопът не съветва Телците да мислят за самота или възможност за раздяла – само положителна и оптимистична нагласа!

Любовен хороскоп за 21 ноември 2022 Близнаци

любовен хороскоп за 21 ноември 2022

Днес, 21 ноември 2022, този цитат е идеален за Близнаците: „Толкова съм внезапен, колкото съм и противоречив…“. Мисленето за любовни отношения, любовта като цяло и смисъла на всичко, което съществува, може да отвлече вниманието на Близнаците от бизнеса в този ден. Самият дявол няма да може да разбере вашите емоции, та камо ли представителите на противоположния пол. Хороскопът призовава към самоконтрол: не позволявайте на потока от мисли и чувства да ви откъсне от реалността. Днес под влияние на емоциите, може да изречете твърде много към любимия човек или да го разстроите с отсъствието си. Бъдете по-внимателни.

Любовен хороскоп за 21 ноември 2022 Рак

 

любовен хороскоп за 21 ноември 2022

Днес Ракът ще е в игриво и палаво настроение. Адски много ще ви се иска да привлечете вниманието на противоположния пол. Ако все още сте необвързани, хороскопът ви дава зелена светлина: облечете се в най-привлекателните от ежедневните си тоалети и отивайте да събирате възхитените погледи! Е, за Ракът, който е във връзка, звездите от хороскопа не се съветват да изпробват чара си днес. Освен върху любимият човек – въпреки, че подобно изкушение може да възникне още в самото начало на деня.

Любовен хороскоп за 21 ноември 2022 Лъв

Любовен хороскоп за 21 ноември 2022

Днес, 21 ноември 2022, под една или друга форма пред Лъва може да изникне вечната дилема: „Любов или пари?“. Финансовият въпрос е готов да застане между него и избраника. Може би любимият човек няма да иска да харчи пари за вас или, напротив, ще удря с юмрук и ще поиска скъпа прищявка да бъде незабавно удовлетворена. Както и да е, хороскопът за днес препоръчва на Лъва да отложи решаването на проблема с парите и любовта за друг ден. Опитайте се да се отплатите с целувки, например.

Любовен хороскоп за 21 ноември 2022 Дева

Любовен хороскоп за 21 ноември 2022

Девата, която е във връзка, хороскопът съветва днес да привлече любим човек някъде далеч от градската суматоха, в лоното на природата. Първо, това ще ви позволи да бъдете наистина сами, като основно правило, е да се съгласите да оставите телефоните настрана. И второ, днес това е най-романтичната и полезна форма на свободното време. Луна, звезди и любов – какво може да бъде по-удивително и по-добро?

Любовен хороскоп за 21 ноември 2022 Везни

Любовен хороскоп за 21 ноември 2022

Днес, 21.11.2022, любовният хороскоп за зодия Везни съветва да се слеете със сродната си душа в творчески порив. Направете нещо необикновено заедно! Направете колаж от групови снимки, проектирайте сложен рафт за съхранение на спортно оборудване, изпечете бисквитки с аромат на канела и още по-добре – направете нещо напълно неприлично! Днес е чудесен ден за Везните да погледнат на любимия си човек от нова страна и да се влюбят отново в него!

Любовен хороскоп за 21 ноември 2022 Скорпион

Любовен хороскоп за 21 ноември 2022

Днес Скорпион, като истински магьосник в любовта, ще бъде особено силен в практическата любовна магия. Сладка усмивка, стрелкане с поглед, фин комплимент – и вашият любим човек ще направи, каквото искате! Въпреки това, Скорпионът може да изпробва чара си не само върху партньора: в този ден е по-лесно да постигнете това, което искате с помощта на чар, отколкото когато и да било. Хороскопът предвещава: дори бизнес преговорите днес могат да се водят въоръжени само с чар, като основен инструмент за успех.

Любовен хороскоп за 21 ноември 2022 Стрелец

Любовен хороскоп за 21 ноември 2022

Днес, 21.11.2022, хороскопът предупреждава Стрелците: в този ден желанието да „стигнете до дъното“ на душата на вашата половинка ще се събуди във вас. Дори до него да живее истински идеал, днес Стрелецът може да се опита да го свали от пиедестала, като преди това го е обвинил във всички грехове. За да не обидите любимият ви човек, трябва да прибегнете до старото изпитано средство: огледало. Вижте, погледнете първо себе си. Но дори и да забравите тази препоръка, вашият избраник ще ви я напомни.

Любовен хороскоп за 21 ноември 2022 Козирог

Любовен хороскоп за 21 ноември 2022

Днес хороскопът уверява: за Козирога най-погрешната тактика в отношенията с любимия ще бъде следването на принципите на универсалната човешка логика. Запомнете: любовта е ирационално чувство, така че слушайте по-добре сърцето си, дори ако очите, ушите и мозъкът ви казват нещо съвсем различно. Козирогът, който е в търсене или в самото начало на романа, също трябва да изключи разума си днес. Забравете за предразсъдъците, откажете се от високите очаквания – и просто се оставете на вълните на любовта.

Любовен хороскоп за 21 ноември 2022 Водолей

Любовен хороскоп за 21 ноември 2022

Днес хороскопът обещава особено добър ден за свободните Водолеи: има голяма вероятност да срещнете мечтата си! Въпреки, че шансовете да срещнете пълната противоположност на тази мечта и да се влюбите в нея са не по-малки… Е, разбира се, любовта дава много неочаквани възможности и изненади. Между другото, Водолеят днес може малко да помогне на съдбата си: звездите ви съветват да промените ситуацията, да отидете на ново място или да се включите в нова компания.

Любовен хороскоп за 21 ноември 2022 Риби

Любовен хороскоп за 21 ноември 2022

Днес, 21.11.2022, любовният хороскоп ви приканва да споделите любовта си с целия свят! Помнете всички, които са ви скъпи, организирайте среща със семейството си, поканете приятели у дома. Ако Рибите сега имат известно напрежение в отношенията с любим човек, днешните срещи ще помогнат за установяване на диалог, усещане за общ интерес и единство на душите.

 

 

 

Добрата връзка е като добрият сутиен

Фолиева киселина (витамин В9) – защо е толкова важна?

Зодиите, които дават втори шанс на бившите си

Tagged , , , ,
на горе