Любовен хороскоп за 15 март 2021г
Астрология

Любовен хороскоп за 16 март 2021г.

Любовният хороскоп предсказва бъдещите събития в личния ви живот. Той ще помогне на жените и мъжете, които са във връзка, да научат как да се развият по-добре отношенията с любимия човек. На всички търсещи любов пък ще даде съвети кога е най-подходящият период да засилят усилията си и да се надяват на късмет.

Дали денят ще донесе съдбоносна среща, интересни и обещаващи запознанства с противоположния пол, романтични срещи, хармония и разбирателство във връзката, успех в търсенето и откриването на сродната душа? Нека да видим.

Овен

Днес Овенът е благословен от небето. Вашият любим/а ще ви направи много щастливи. Придържайте се към добрия стил на поведение и няма да сбъркате. Не се страхувайте да показвате какво чувствате, това ще ви е само от полза. Внесете малко повече романтика във връзката си, също ще е за добро. Изявете огнените си страсти както само вие можете.

Телец

Малко ви е трудно на любовния фронт във вторник, но е необходимо зло. Отпуснали сте се и трябва да положите повече усилия, за да закрепите отношения с партньора Дълбоко в себе си любимият ви човек се примирява с това, но позициите ви отслабват и ще е необходимо да си понесете отговорността. Тези Телци, които са необвързани днес да очакват изненадваща среща с потенциален партньор.

Близнаци

Скъпи Близнаци, всъщност всичко не е толкова трудно, колкото си мислите. Вашите умения са напълно достатъчни, за да разрешите всички проблеми, натрупани в личния живот, а любимият/та ви ще ви помага активно с участието си и желанието си да сте наоколо. Така че се пригответе за ролята на капитан и се качете на кораба! Звездите ви обещават невероятен шанс да „натрупате точки“.

Рак

Днес едва ли може да ви нарекат спокоен човек, поне по отношение на любовта. Вероятно това изобщо няма да ви хареса, но любимият човек страда най-много от вашите нерви, тъй като стоварвате всичко върху невинната му глава. Помислете върху това как да накарате половинката ви да се отпусне – един романтичен завършек на деня няма да бъде излишен.

Лъв

Страхотни сте напоследък на любовното поле и продължавайте в същия дух! Семейните Лъвове ги очакват изненади, много приятни и много вълнуващи. Необвързаните имат шанс да се запознаят с точния човек на обществено място. Не пропускайте събития, които се провеждат на открито и в тях участват много хора.

Дева

Сигурни ли сте, че казвате това, което чувствате и чувствате това, което казвате? Тази увереност ще бъде изключително важна за вас днес. Постарайте се да бъдете по-мили с вашия любим/а, защото той/тя има нужда от това. Трябва да превъзмогнете вродената студенина, ако искате да се радвате на щастлив вторник, що се отнася до любовта.

Везни

Днес вашият любим човек ще бъде особено нежен, благоговеен и романтичен към вас. И дори ще ви подразни малко, защото ще изглежда преувеличено и неправдоподобно, но това е само във вашата глава. Оценете момента, защото после може да съжалявате за своят неотзивчивост.

Скорпион

Усмихвайте се често днес! Усмивката ви е основното ви оръжие този вторник. Никой не може да устои на чара ви и вие го знаете добре. Просто не бъдете безразлични към чувствата на любимия човек и всичко ще е наред. Безразличието определено няма да ви бъде простено. Нещо повече, ще ви се разсърдят и ще си носите последствията дни наред.

Стрелец

Днес вашият любим човек ще трябва да прояви известно постоянство, за да ви убеди в правилността на своето решение за разрешаване на ваш общ проблем. Обаче точно тази упоритост едва ли ще успее да ви убеди, защото ще имате собствена визия за това решение. Все пак се постарайте да не ви проличи твърде много. Бъдете мили към партньора и заедно ще постигнете консенсус.

Козирог

Днес любимият ви човек няма да хареса нещо във вашето поведение, но може и да се страхува да ви направи забележка. Опитайте се по да не предизвиквате недоволството му или поне да научите за причините за него. Бъдете особено внимателни какво говорите и как точно се държите, защото ходите по тънък лед.

Водолей

Днес ще трябва набързо да завършите някаква работа, която е трябвало да завършите отдавна, но по някаква причина не сте имали време. Вашият любим или по-точно присъствието му във вашия живот ще ви пречи донякъде, но пак ще се справите. Не показвайте на любимия/та колко ви изнервя. Трудностите във връзката са само днес, утрешният ден ще е различен.

Риби

Днес ще ви е трудно да вземете каквото и да е решение по отношение на личния си живот, да изберете между „да“ и „не“ и да не обидите любимия човек с каквото и да било решение. Може би трябва да се опитате друг подход, различен от досегашния? Тогава всичко ще се окаже много по-лесно и бързо.

Ако желаете и още интересна информация за това какво да очаквате на 16.03.2021 г., вижте своя ХОРОСКОП за деня, седмицата и месеца.

Tagged , , , , ,
на горе