Любовен хороскоп за 10 март 2021 г.: Съветите на звездите в интимната сфера

любовен хороскоп за 10 март.png
Астрология

Любовен хороскоп за 10 март 2021 г.: Съветите на звездите в интимната сфера

Овен

Днес ви очакват само хубави новини – ще разберете нещо за вашия партньор, което отново ще разпали искрата във връзката ви. Бъдете търпеливи и всичко, което желаете в любовен план ще се осъществи по най-добрия начин. Осъзнайте собствените си чувства, защото това ще ви помогне да прецените правилно ходовете си занапред.

Телец

Днес ще ви завладеят положителните чувства – предстоят много радостни, светли и слънчеви емоции, дори и когато става въпрос за най-тъмните аспекти в личния и обществен живот. Изпълнени сте с добри чувства и е време да бъдете оценени подобаващо от вашия любим/а. Непременно помислете за някакъв романтичен ход, от него ще излезе скъп спомен.

Близнаци

Днес за любимия/та ви ще е доста трудно да преодолее срамежливостта си и накрая да ви признае нещо безкрайно важно. Опитайте се да го/я развеселите, ще се учудите от ефекта. Очаква ви приятна изненада в любовен план. Приемете я с благодарност и помислете как да отвърнете със същото.

Рак

Днес използвайте своя чар по предназначение, за да доставите на някого, когото отдавна привлича вниманието, удоволствието да общува с вас. Не е задължително това да е началото на нов романс, но все пак звездите са категорични, че именно такъв се очертава.

Лъв

Днес трябва да сте напълно и безусловно искрени с любимия човек. Той веднага ще усети фалша и лъжата, ако се пробвате да го заблудите. Има опасност от сериозни катаклизми във връзката при наличие на сериозни основания за ревност, така че внимавайте в това отношение.

Дева

Днес вашият любим човек ще иска да чуе от вас една, най-важната дума, която вероятно знаете, но по някаква причина рядко я казвате. Използвайте я в точния момент. Ефектът ще бъде невероятен!

Везни

Днес ще се разделите с определен етап от живота си в личен план, който ви е донесъл толкова много незабравими спомени. Но не съжалявате много, защото ви очаква нещо още по-вълнуващо. Към вас се приближава човек, който ще изиграе огромна роля в живота ви оттук-насетне.

Скорпион

На този ден звездите препоръчват да бъдете максимално честни с любимия човек. И ако искате той да ви даде малко почивка, трябва незабавно и откровено да си поговорите за това. Учтивите намеци няма да ви помогнат. Ще се наложи да водите сериозен разговор.

Стрелец

Полюбувайте се на природата, помислете за красотата, която е около вас. Днес звездите са ви отредили куп приятни изненади, просто търпеливо ги изчакайте да се случат. Ще имате един от най-щастливите си дни.

Козирог

Днес ще се забавлявате много общуването с любимия човек. Предстои ви да изпитате нещо много интересно. А положителният заряд за следващите няколко дни ви е напълно гарантиран.

Водолей

Днес личният ви живот ще бъде изпълнен с всякакви изненади, както приятни, така и не чак толкова. Във всеки случай трябва сериозно да помислите как най-добре да постъпите в тази ситуация и как да увеличите радостите си. Като за начало се усмихнете на половинката или, ако сте свободни, идете на шумно място и се огледайте за сродната си душа.

Риби

Днес любимият ви човек ще бъде доста докачлив и можете да го обидите, макар и съвсем неволно. Внимавайте какво говорите и премисляйте два пъти нещата, преди да ги изговорите. Погрижете се да прекарате вечерта спокойно, всичко ще завърши точно както си го представяте в мечтите си.

Tagged , ,
на горе