Кое привлича мъжа повече от красивия външен вид
Любов и партньорство

Кое привлича мъжа повече от красивия външен вид

Това, което психолозите ще ни разкрият по въпроса не може да се твърди, разбира се,  с точност за абсолютно всички мъже. Подобен алгоритъм няма как да бъде създаден, но въпреки това определени  нюанси в поведението могат да бъдат проследени в много хора.

Повечето мъже са „визуални“, което означава, че физическата привлекателност на жената има голямо значение, поне в началото на връзката. Красивите дами са главозамайващи и опияняващи, а твърдението е на самите представители на силната половина на човечеството. Да притежаваш такава красота е щастие.

Но ако ефектните дами могат да се похвалят само с външна привлекателност, тогава такава връзка няма да продължи дълго.

Практиката показва, че обикновено след  интимността на първата среща, въпреки факта, че тя е страхотна красавица, всичко свършва.

Мъжът е ловец, за него е важно да търси и „улови“ жената. И когато веднага желаното му се поднесе на тепсия, изобщо не е изненадващо, че бързо губи интерес.

Жена, която уважава себе си, никога няма да се поддаде на инстинкта веднага да задоволи желанията на мъжа. Тя сама определя правилата и точно това е, което още по-силно възбужда интереса на мъжете.

Само не следва да се бърка женската гордост с придирчивостта и капризността. Такива жени също привличат мъже, но този интерес често се ограничава само до външната привлекателност.

А има и по-нататъшни взаимоотношения – добрата връзка между двама партньори включва внимание, грижа, доброта, съпричастие. И ако жената няма тези качества, дори и да е много красива, връзка е обречена. Всичко трябва да бъде добре балансирано.

Така че, мили дами, развийте многофункционалност. Обърнете много внимание на това как изглеждате, но не забравяйте и вашите ценности.

И докато правите духовни практики, не забравяйте, че сте жена, създадена за любов и възхищение. Мъжете никога не биха пропуснали това и не биха ви заменили с друга.

Мъжете, също като жените, искат любов, грижи, просто природата им е такава, че в началото животинските им инстинкти вземат връх. Но що се отнася до дълготрайните отношения, избират не тази, която е просто красив, а тази, с която могат да говорят искрено на равна нога след интимност.

Много е важно да не се забравя, че преди всичко в живота вие сте двойка, а чак след това и всичко останало.

Да, трудно е да се приеме, но така работят отношенията. Ако сте хармонична двойка, която не пести докосвания, прегръдки, целувки, то тази атмосфера на любов ще направи всички в семейството истински щастливи.

Ако изглежда, че връзката се е изчерпала, добавете разнообразие към интимния си живот. Минутите, когато само си принадлежите, са безценни. Вие, прекрасни жени, трябва да поддържате искра във връзката, в противен случай отчуждението няма как да бъде избегнато. Мъжът трябва да се чувства обичан и нужен. Нека се чувства като герой – и тогава той няма да иска да се раздели с такава жена дори след много години съвместен живот.

Tagged , , , ,
на горе