Кармична ли е вашата връзка: Видове кармични връзки и как да изчислите кармата си

кармични връзки
Любов и партньорство

Кармична ли е вашата връзка: Видове кармични връзки и как да изчислите кармата си

Кармичните взаимоотношения са близостта на душите, която се проявява във всяко ново въплъщение. Душите ще се срещат, докато не решат проблемите, които ги свързват.

Ако партньорите не се справят със задачата, не научат урока, последствията ще бъдат болезнени. Тези двойки рядко изплащат дългове успешно. Това изисква мъдрост, разбиране, упорита работа.

Успелите ще бъдат щастливи.

Какви са кармичните връзки?

Счита се, че кармичният съюз носи страдание. Но може да бъде и лечебен.

Кармични връзки – изцеление

Този съюз е създаден на основата на любов, уважение, грижа. Тази връзка е била същата и в предишни инкарнации. Половинките не се ревнуват, не се манипулират, не си ограничават свободата. Двойката знае как да намери компромиси.

Въпреки силната си привързаност, партньорите могат лесно да издържат на раздяла.

Кармичните взаимоотношения са близостта на душите, която се проявява във всяко ново въплъщение.

Душите ще се срещат, докато не решат проблемите, които ги свързват. Ако партньорите не се справят със задачата, не научат урока, последствията ще бъдат болезнени.

Успелите стават щастливи.

Кармични връзки –  максимално потапяне

Една болезнена връзка стяга партньорите, а не ги отпуска. Без значение как влюбените се опитват да си тръгнат, съдбата тласка половинките една към друга, принуждавайки ги да започнат отначало.

Тази връзка напомня на наркоманията.

Кармични връзки –  решителност

След като се срещнат, кармичните половинки се стремят да започнат да излизат или дори да се оженят колкото може по-бързо. Любовта ги заслепява. Сигурни са, че всичко вече са научили един за друг.

Партньорите вярват, че техният съюз е създаден от Бог. Това тласка влюбените към необмислени решения.

Кармични връзки –  взаимен контрол

При фатален съюз и двете половини са егоистични. Всеки се опитва да контролира избрания: гледа, пита, търси доказателства за предателство. Забраните, упреците, оплакванията, периодичните раздели са неразделна част от живота на такава двойка.

В същото време и двамата партньори твърдят, че са виновни неконтролируемите чувства и страхът от загуба на сродната душа.

Фатални кармични връзки

Такава връзка рядко има щастлив край. Причините за страданието могат да бъдат различни:

любовен триъгълник

насилие

натиск от роднини

отсъствие на деца

нереципрочни чувства

зависимости

Заедно половинките само страдат. Но след раздяла влюбените страдат още повече.

Кармични връзки –  недоволство

За да разпознаете кармичната любов, трябва да помислите как се е променил животът след срещата с любимия.

Ако преди срещата партньорите са били успешни и независими и заедно са се превърнали в изтощени и зависими хора, това е фатален съюз.

Кармични връзки –  безнадеждност

Въпреки безумната страст, която свързва две души, партньорите в крайна сметка осъзнават, че не са заедно завинаги.

Един ден, след много опити за създаване на хармоничен съюз, хората се отказват и се сбогуват.

Поучителни кармични връзки – фаталната любов

Фаталната любов наподобява болест, която разкрива скрити страхове и комплекси. Влюбените изглеждат реални един на друг. Те осъзнават, че се страхуват от отговорност, самота. Виждат своята несигурност и недоверие. Хората около тях също виждат тези промени. Влюбените трябва да анализират собствените си странности, недостатъци, грешки.

Тази болезнена връзка учи на много неща. Двойката следва да размишлява върху стойността на искреността, прошката, приемането и свободата. Партньорите виждат, че контролът унищожава чувствата, а несигурността им пречи да се развият.

Често след раздяла партньорите се променят и възстановяват живота си.

Как да изчислим кармичната любов

Нумерологичните методи ни позволяват да разпознаем фаталната връзка и да разберем нейния финал. Изчисленията се извършват последния начин:

Датата на раждане на всеки партньор се записва отделно и тези цифри се редуцират до две двуцифрени числа.

Например първата дата е 03.03.1976 г., за нея формулата ще бъде: 3 + 4 + 1 + 9 + 7 + 6 = 30.

Пример за втората дата: 07/08/1974, формулата за нея е 8 + 7 + 1 + 9 + 7 + 4 = 36.

Съберете тези резултати: 30 + 36 = 66.

Извадете 22. Повторете, докато числото стане 22 (или произволно число, по-малко от 22). Пример: 66 – 22 = 44; 44 – 22 = 22.

Намерете стойността на полученото число. Именно то разкрива съдбата на двойката.

Тълкувания
1. И двамата партньори ще се борят за статут на лидер на връзката. Чувствата могат да бъдат спасени, ако се научите да отстъпвате.

2. Хармоничен съюз, който не е кармичен. Половинките запазват чувствата си до дълбока старост.

3. Партньорите ще бъдат заедно, ще се справят с всичко. Само роднини могат да ги разделят.
4. Патриархален съюз, при който главата на семейството контролира и ревнува партньора. Съпрузите ще бъдат в конфликт всеки ден.

5. Необичаен съюз (един от партньорите е много по-възрастен или става дума за еднополова двойка). Единият съпруг се смята за наставник и се отнася към другия като ученик.

6. Съпрузите не трябва да поправят грешките от предишни превъплъщения, няма кармична връзка. Това е хармонична, уважителна връзка.

7. Придружителите, дори във връзка, остават независими. Между тях няма кармична любов.

8. Това е бизнес съюз, партньорите не са обвързани от кармата. Липсата на романтични чувства се компенсира от ефективно сътрудничество.

9. Връзката не е фатална, но връзката ще приключи бързо поради различия във възгледите и интересите.

10. Половинките ще бъдат щастливи, ако никой не се намеси. Действията на роднините могат да разрушат тази връзка. Влюбените са обединени не от кармата, а от желанието да получат материални облаги.

11. Кармична връзка. Няма взаимно разбирателство между влюбените, това води до редовни почивки. Но половинките продължават да се връщат.

12. Мъжът изневерява на половинката си. По този начин тя плаща за предателствата си в минали превъплъщения. Половинките няма да се разделят, въпреки всички страдания.

13. Твърд и кратък фатален съюз. Необходимо е още едно въплъщение, за да се отработи напълно дългът.

14. Кратка, фатална връзка. След раздялата спътниците ще останат приятели.

15. Това е кармична връзка. Единият съпруг изневерява, изнудва другия. Половинките този път няма да могат да изчистят всички кармични грешки, но трябва да започнат в това въплъщение.

16. Връзката се основава на сексуално влечение, счита се за кармична. Чувствата бързо ще отшумят.

17. Влюбените са обвързани с карма. Връзката може да бъде щастлива, ако всеки партньор може да приеме несъвършенствата на половинката.

18. В този случай няма фатална връзка между мъж и жена. Половинките ще бъдат щастливи, няма да се разделят.

19. Трудна, но не фатална връзка. Съпрузите често влизат в конфликт. Ако успеят да намерят компромис, животът им ще се подобри.

20. Кармична лечебна любов. Характеристики на съюза: дълбоки чувства, взаимно разбиране, спокойствие, много деца.

21. Връзката не е фатална. Трудностите няма да продължат дълго, съпрузите ще могат да се справят с тях.

22. Кармичен брак, половинките се карат, периодично се разделят. Те наистина няма да могат да прекратят тази връзка.

Кармичната любов може да бъде разпозната и чрез астрологията. Професионалистът ще определи фаталния съюз чрез изучаване на синастрията на половинките – така нареченият хороскоп за съвместимост.

Колко трае една кармична връзка?

Връзката ще приключи, когато двойката изработи изцяло кармата си. До този момент нищо не може да прекъсне фаталната връзка. За да ускорите отработването, трябва да определите своя кармичен урок, да осъзнаете задачите си.

Отрицателни последици

Индивидът ще влезе в токсични взаимоотношения повече от веднъж. Има риск да загубите живота си в нездравословна фатална връзка. Чувството за вина няма да позволи на човек да бъде свободен в ново въплъщение. Следващият партньор също ще бъде агресивен. Ако не се разделите навреме с избрания токсичен, последствията ще бъдат лоши  – влошено здраве, дори смърт.

Начини за премахване на кармичната връзка

За да се скъса фаталната връзка, човек може да си припомни живот, който вече е живял с този партньор.

Такива спомени възникват спонтанно.

Фрагменти от миналото се появяват пред очите ни след болести, бедствия, сериозен стрес. Можете да наблюдавате миналия живот и насън. Най-често това се случва с лица, склонни към ясновидство. Също така тези, които практикуват медитация от дълго време и умело, също са способни на това. Важно е и да сте силно чувствителен човек.

Вторият начин да унищожите кармичния съюз е да анализирате собствените си реакции към партньора. Трябва да запишете на лист всичките му досадни и хубави качества. Важно е да се установи причината за тези реакции. Ако е трудно да се види логиката в случващото се, това е фатална близост.

Ако недостатъците на любимия са досадни, важно е да спрете да съдите и да приемете всички негови черти. Това често е основната задача. Това ще направи възможно бързото отработване на дълга и намирането на истинска сродна душа.

Фаталната среща може да донесе мир и радост или да обрече двойката на страдание.

Важно е да запомните, че истинските чувства се изпитват единствено и само в хармоничен съюз.

Tagged , , , , , , ,
на горе