Как обичат жените на различни възрасти: Думата „любов“ придобива различен смисъл

Как обичат жените на различни възрасти
Любов и партньорство

Как обичат жените на различни възрасти: Думата „любов“ придобива различен смисъл

Любовта е чувство, което се променя с възрастта. На двадесет обичаме по съвсем различен начин, а след четиридесет и пет – по друг. Защото на младини имаме различни представи за живота, различни приоритети, разбираме думата „любов“ по различни начини.

Как обичат жените на различни възрасти – нека видим.

На 16–20 години

Момичетата на тази възраст очакват романтични ухажвания, шеметни признания в любов, всички останали наслади, а сексуалността все още не е напълно оформена. Все още е само продължение на емоциите.

На 20-30 години

Дамите са уверени сте в себе си, в своите сили и привлекателност. Привличат ги очарователни, обещаващи, умни мъже. Лошите на този етап изчезват на заден план , тъй като доставят повече проблеми и неприятности, отколкото радост и удовлетворение. Заедно мечтаете за лятна ваканция в курорт, а интимните апетити се увеличават с течение на времето. Започвате да разбирате, че преживяванията в леглото не са само въпрос на червено бельо с дантела, а зависят от способността да се отпускате и да изразявате еднозначно желанията си. Постепенно ще опознавате телата си, разбирайки какво и как да правите.

На 30-40 години

Когато жена на 30-40 години обича, такава любов се характеризира със склонност към компромиси, както и чувство за мярка. На този етап от партньора се изисква преди всичко да бъде успешен, надежден, благоприличен. На тази възраст жената достига върха на своята привлекателност и страст, а хормоните се произвеждат почти без прекъсване. Изглежда все още си млад, но от друга страна, вече си достатъчно опитен, за да задоволиш мъжа в леглото.

На 40-45 години

Сред специалните признаци на любов на тази възраст е осъзнаването, че на 40 животът тепърва започва. Основното нещо за вас е да сте на една и съща дължина на вълната с избраника си, а останалото не е важно. На 45 години всички сте готови за постижения в леглото и се наслаждавате на процеса. На тази възраст жените често имат любовници с 20 години по-млади, които се интересуват от интимност и нищо друго.

След 45 години

Мъдростта и вътрешната свобода са важни на 45-годишна възраст. До себе си виждате човек толкова внимателен и романтичен, колкото когато сте били на 18 години и затова отново се връщате към периода на разходките под луната, които придобиват ново значение. След 45 г. качеството на интимния живот става много по-важно от честотата му.

Tagged , ,
на горе