истинския мъж
Любов и партньорство

Как жените разпознават истинския мъж

Как момичетата разпознават истинския мъж, с когото са готови да отидат дори накрай света? Някои мъже нямат много пари, нито перфектен външен вид и изглежда сякаш не се различават по нищо от останалите, но жените тичат след тях. Как става така?

Нека бъдем честни. Парите са добро нещо, но в действителност бедните мъже също не остават самотни.

Факт е, че не всички жени „ловуват“ с меркантилни намерения. Но как жените избират мъжете – какви са най-привлекателните им качества?

Как дамите разпознават истинските мъже – алфа мъжкарите?

Истинският мъж е уверен

Истинските мъже са пълни с тестостерон и са силни. Те се държат уверено във всяка ситуация и среда. Мъжете, които не избягват контакт с очите, не гледат в краката си, не се оплакват и не мърморят. Алфа мъжкарят може ясно да изрази мнението си, дори ако то противоречи на мнозинството и на мнението на самата жена.

Истинският мъж е уверен в себе си и се съмнява в останалите, а не обратното.

Истинският мъж не спори

Истинският мъж не спори с жената и не подкопава връзката им. Той не се поддава на провокации, манипулации, драми, сълзи, скандали, капризи и истерии. Мъжът няма да се занимава с безполезно изясняване на отношенията и емоциите. Той ще изслуша мнението на жената, ще изрази собственото си мнение, но няма да спори с нея след това.

Разговорът ще бъде градивен. Невъзможно е да се разкрещите на един истински мъж или да му поставяте ултиматум.  

Истинският мъж има морал

Мъжът е не само е силен физически, но и морално. Той осъзнава своята сила, мощ и не се страхува да го използва в точното време. Алфа мъжкарят е уравновесен и спокоен. Той контролира ситуацията, винаги е нащрек. Той няма да позволи наглите хора да бъдат груби с него или половинката му.

Истинският мъж не се страхува да покаже, поставя своята любима на първо място.

Истинският мъж е сериозен

Учените са установили, че момичетата харесват сериозните мъже повече от усмихнатите. Истинският мъж е сериозен, груб и брутален. Тестостеронът му пречи да бъде шут или несериозен ексцентрик. Той обича да се смее, но далеч не е клоун и добре владее сарказмът и самоиронията.

Истинският мъж е смел

Истинският мъж е смел  и прям. Той изобщо не е срамежлив или скромен. Алфа мъжкарят не се съмнява в това, което прави и какво иска. В някои ситуации той не оставя на жената много възможности за избор и алтернативи, което е завладяващо. За дамите е по-приятно и напълно естествено да са слаби и да следват мъжа. Не трябва да се иска от мъжа постоянно да прегръща, целува и съблазнява жената. Самата тя ще го направи – лесно и естествено.

Tagged ,
на горе