Как да се превърнете в магнит за вашата любима
Любов и партньорство

Как да се превърнете в магнит за вашата любима

Всички искаме да имаме любящ и грижовен партньор до себе си. Понякога си казваме, ех, ако можеше поне мъничко нещо да успеем да променим в любимия, щеше да е друго! Но, уви, истината е, че не можете да промените другия човек, можете да промените единствено себе си. Което, всъщност, е също една много добра опция, при това напълно реална за изпълнение.

Така че, ако сте готови, да започнем.

Как да се превърнете в най-добрия мъж за вашата любима?

Първото и най-важно условие е да разговаряте с нея. Попитайте половинката си какво можете да направите нея, така че да се почувства специална и обичана. След това я слушайте внимателно и запомнете всичко, което казва.

Минаваме към следващите стъпки.

Започнете да полагате усилия

Както повечето неща, подобряването на връзката изисква известни усилия. Хубавата новина е, че повечето жени ще оценят и най-малките усилия на партньора си. Ето едно просто упражнение, което можете да опитате следващия път, когато се примерете у дома. Още с влизането вижте какво не е наред по отношение на реда и изненадайте половинката си като го свършите. Тя непременно ще забележи промяната и ще остане очарована от това, което сте направили. Така ще разбере, че я цените и обичате.

Редовна близост и докосване

Търсете възможно най-много възможности да докосвате половинката си, но не по начин, който подхожда за забавленията ви в леглото. Този тип докосване е негласно одобрение за нея като личност и тя ще се радва, че го правите. Например, когато минавате покрай нея в апартамента, просто я хванете и леко я притеснете в преградка. Погалете лицето й, косата, поставете ръка върху долната част на гърба й й прошепнете нещо нежно в ухото. Всичко това са прекрасни прояви на обич, които няма да ви затруднят кой знае колко, а ще имат необикновен ефект.

Те са бързи, но значими признаци на вашата привързаност и любов. По този начин й изпращате любовни съобщения и й разкривате какъв късмет сте изкарали, че сте с нея.

Ежедневните целувки са жизненоважни във връзката

Никога не влизайте и не излизайте от къщата, без да целунете любимата по бузата или главата. Когато двама души осъществяват контакт кожа до кожа, те освобождават мощния хормон окситоцин, което кара вас и нея да се чувствате по-малко стресирани и по-привързани един към друг.

Просто са нужни няколко минути от времето ви всеки ден, за да се възползвате от огромните ползи от целувката . Една целувка сутрин, когато тръгвате за работа. Една целувка вечер, когато се приберете у дома. И целувка преди лягане. Само три целувки, а допринасят толкова много за изразяването на любов и близост.

Комплиментите допринасят много за подобряването на отношенията

Всички знаем колко е хубаво да чуем нещо хубаво за себе си от човека, на когото държим. Дори и само една мила дума от негова страна е равна на милиони други комплименти, изказани от хора, към които нямаме никакво отношение. Тези простички, искрено изказани думи могат да се превърнат в нещото, което ще оправи деня на вашата любима. Няма значение какво ще похвалите в нея, важното е тя да усеща, че я цените във всеки един момент. Това ще ви се върне стократно.

Тук е мястото да споменем и за публичните комплименти. Тези, които й правите пред другите. Това е също много важно, защото ще подчертае вашата ангажираност. Това ще я накара да се чувства в безопасност и още по-комфортно с вас.

Позитивно и добро настроение

Смейте се все повече заедно. Опитайте да се да шегувате възможно най-често, защото смеенето на нещо заедно е чудесно средство за тонизиране и релаксация и за двама ви. Нека не забравяме, че проблемите във връзките започват именно тогава, когато съпругът и съпругата вече не могат да се смеят заедно и просто са спрели да се уважават.

Редовна интимност

Именно тя е ключът към дългата и успешна връзка. Според експертите, жените са по-склонни да правят любов с половинката, ако преди това са били подпомогнати в домакинската работа, например. Пробвайте, после ще видите, че в спалнята ще ви очаква нещо специално, само за вас.

Изпробвайте на първо време само няколко от горните съвети, предимно тези, с които мислите, че ще се справите с лекота. Промяната няма как да стане изведнъж, но ако работите над връзката си и не се отказвате,  много скоро вие ще забележите, че сте се превърнали в магнит за вашата любима.

Tagged , , , , ,
на горе