Как да разберете той ли е вашата съдба или сте се объркали жестоко

Как да разберете той ли е вашата съдба
Любов и партньорство

Как да разберете той ли е вашата съдба или сте се объркали жестоко

Срещаме се с някого, влюбваме се и уж всичко е както трябва, но постоянно си задаваме един и същ въпрос – това ли е „моят“ човек? Притежателното местоимение не включва желанието ни за собственост над някого, а е израз на най-човешка надежда за щастлив съвместен живот и любов до гроб.

Разбира се, няма как да получим такива гаранции, но ако нещата не се развиват много добре, това винаги се усеща. Защото съществуват конкретни знаци – нашите чувства. По това как вие самата се чувствате около този човек, можете да прецените доколко той ви подхожда.

Разбира се, трябва да отбележим, че ако изпитвате нещо подобно с всички хора от противоположния пол, това е по-скоро личностна особеност и въпросът изобщо не е в определен човек. Също така, важно е и постоянството на тези чувства. Изолирани случаи не се броят.

Ето ги и точните чувства, изпитването на които трябва да ви наведе на мисълта дали този мъж изобщо е за вас.

Бдителност, безпокойство

Това е сигнал, че нещо не е наред, но какво точно все още не е ясно. Но определено нещо ви гложди – не сте сигурни в човека, не му вярвате. Бъдещето с него не ви се струва ясно и надеждно. Не бързате да споделяте най-съкровените си неща, да показвате своята слабост, уязвимост, несъвършенства. Не споделяте нищо важно за вас.

Напрежение

Чувствате се ограничени до човека, а не свободни. Полагате усилия да се държите под контрол, да се въздържате и не си позволявате твърде много. Това е сигнал, че е невъзможно да се отпуснете в негово присъствие и да бъдете себе си.

Страх

Не се чувствате в безопасност около него. Може би този страх е причинен от поведението му към вас или други хора. Ако забележите, че човека не ви уважава, опитва се да ограничи свободата ви, тогава 1000% той не е „вашият човек „. Защото здравата и щастлива връзка не включва такива усещания.

Скука

Това се случва в отношенията, когато няма общи интереси или културните и интелектуални нива са твърде различни. Това включва и различно чувство за хумор. Скуката означава, че интересът ви към този партньор не е удовлетворен.

Неудобство, неуместност, срам

Имате чувството, че правите нещо нередно и нещо не е наред с вас, не достигате до партньора си. Усещането е, че партньорът е важен, а вие сте много по-нищожни.

 

Раздразнение, гняв. Тези чувства могат да възникнат в различни случаи: или партньорът нарушава вашите граници, или вие чувствате някаква опасност от него, или не го приемате такъв, какъвто е. Всичко това говори, че това не е „вашият“ човек.

Самота

Това е сигнал, че нямате добър контакт с този човек, че липсва емоционална близост. Вие не се чувствате значими и ценени от партньора си.

Най-често тези чувства не се осъзнават, но ако се вслушате в интуицията си и ги разпознаете, можете да разберете много за случващото се във връзката.

Помнете, ако постоянно усещате някое от това чувство с партньора си, това е сигурен знак, че нямате работа с този човек.

По-добре се разделете, докато е време и продължавайте да търсите вашата сродна душа.

Tagged , , , , , ,
на горе