как да получим това което искаме в любовта
Любов и партньорство

Как да получим това, което искаме в любовта

Всяка дама, независимо от нейната професия, възраст и възгледи за живота, винаги си остава жена. Това означава, че тя иска да обича и да бъде обичана. Мъжете, разбира се, също се нуждаят от това, но колкото и да ни обичат, те не винаги знаят какво очакваме от тях. Следователно, дали ще получим това, което искаме, зависи до голяма степен от нас самите.

Любов-чувство и любов-поведение – две различни неща

Психолозите казват, че има любов-чувство и любов-поведение. И първото никога няма да бъде пълно без второто. С други думи, дори и най-искрените и нежни чувства не трябва да остават единствено това, а да се засвидетелстват всеки ден.

Защото усещането за женско щастие се състои от най-малките детайли и за да се постигне, тази своеобразна мозайка трябва да бъде подредена правилно.

Какво не можем да очакваме дори и от най-прекрасните мъже?

Разбира се, има неща, които не бива да се очакват дори от най-прекрасните мъже. Например, не очаквайте вашият любим да ви забавлява постоянно – той иска вие също да го забавлявате.

Малко хора мислят за това, но то е факт – жена, която знае как да организира свободното си време по интересен начин, никога няма да скучае с партньора си.

Как да си доставим радост? Как да укрепим нежната страст и взаимния интерес? Няма значение от колко време сте заедно, основното е, че никога не пречи да добавите малко „празник“ към връзката.

Къде да спрем?

Това зависи от вашите вкусове, наличието на свободно време и … сумата пари, която сте готови да похарчите за него.

Метод номер 1: Започнете кореспонденция помежду си

Писали ли сте някога писма един на друг? Сигурно е било отдавна. Но кореспонденцията е най-ефективният начин за разбиране. И има ли поне една жена, която не мечтае да бъде разбрана? Затова опитайте един ден да вземете и напишете писмо до любимия. Няма нужда да го предупреждавате за това предварително, просто предайте съобщението си един ден и, без да кажете и дума, отидете на работа.

Разкажете му за своите преживявания и мечти, за какво го цените, какво искате да поискате от него и какво най-често си спомняте от времето, което сте прекарали заедно. Нека съпругът ви да ви отговори. А за повече романтика подредете тайна пощенска кутия някъде във вашето жилище. Дори да ви се струва, че нито вие, нито той са силни в епистоларния жанр, опитайте все пак. Тук не е необходим талант за писане! Колко време ще играете тази игра? Докато не ви омръзне!

Метод номер 2: Спешно си починете някъде само двамата

Ако имате възможност да отидете на някое романтично място в чужбина, ще е много добре. Но не е задължително да избирате скъпа дестинация. Почивка в България също не е лош вариант. Ако и това не ви е възможно, просто си вземете малко провизии и идете на близко място сред природата. Идеята на „упражнението“ е да няма никого около вас, за да почувствате истински близостта си.

Метод номер 3: Намерете си ново хоби и го практикувайте заедно

Този начин за внасяне на „чист въздух“ във връзката ще изисква минимални инвестиции. Табла, шах, нещо друго – защо да не овладеете всички тези незаслужено забравени игри заедно? Създайте малка градина у дома или отгледайте екзотичен храст, пребоядисайте външните мебели или пък си направете езерце и отглеждайте лилии и златни рибки /презимуват успешно в нашите зимни условия/. Малко красота няма да навреди на романтиката, а ще я подхрани.

Метод номер 4: Запишете се заедно на обучение

Не е ли романтична перспектива – да стоите заедно на един чин? Запишете се на курс заедно. Няма значение дали ще бъде някакъв вид практически знания или учение за душата. Може да е йога, рисуване, свирене на китара, шофьорски курс и всичко останало.

Метод номер 5: Намерете старите си приятели

Вероятно с удоволствие ще видите отново хората, с които сте били приятели в началото на вашия романс. Такива срещи не само ни дават много носталгични спомени, но и помагат да се освободим от тежестта на тревогите от раменете ни, отново да се почувстваме млади, влюбени и щастливи. Започнете да търсите приятели от младостта си.

Метод номер 6: Започнете да помагате на някого

Добрата кауза ще ви обедини с любимия човек много по-силно от всяко забавление. Няма значение на кого точно и каква помощ искате да окажете. Изберете какво ви вълнува и какво можете да правите относително редовно. Намирането на обект за поддръжка е лесно – просто се огледайте. Със сигурност има някой наблизо, който се нуждае от вас.

Tagged , , ,
на горе