Как да покажете на мъжа чувствата си и че го искате в живота си завинаги

как да покажете на мъжа чувствата си
Любов и партньорство

Как да покажете на мъжа чувствата си и че го искате в живота си завинаги

За да стане на вашия избраник напълно ясно, че изпитвате към него силни чувства, е важно да сте запознати с тези качества у жените, които той цени.

Обикновено се счита, че първата стъпка трябва да бъде направена от мъжа, така че жената може само да го „побутне“ лекичко. В същото време е важно да не се натрапвате, за да не изплашите партньора си.

Какво привлича мъжете?

Няма значение дали става въпрос за непознат или стар приятел, когато една жена се влюбва, тя е заредена със силна енергия. Остава само правилно да приложите тази енергия, така че обектът на вашата любов да се задейства. Можете да намеквате за чувствата си чрез кокетство и езика на тялото.

Външен вид

Външният вид на жената е от голямо значение. Посланието, което отправяте чрез стайлинга си е важно. Така например, съблазнителните тоалети като тесни рокли, клинове, къси дънкови шорти, мини поли и други, биха могли да се разберат като сигнал за това, че просто търсите необвързваща връзка. Ето защо в облеклото ви не трябва да има повече от 1-2 сексуални елемента. По-добре е да не залагате и изцяло на спортния стил.

Яркият грим, като този на моделите в Instagram, изглежда странно в реалния живот, но и напълно лишеното от грим лице говори за непростима небрежност у жената. Очна линия, червило, руж и спирала трябва да се нанасят дискретно, с леки потупвания, за да се подчертае естествената красота. Също така е по-добре да изберете най-естествения стил. Хората сме несъвършени, но винаги пък можете да се представите във възможно най-добрата светлина!

Женско кокетство

Невъзможно е да проявите чувствата си по начин, който да заинтересува мъжа, без да притежавате умения за флирт. Умелата кокетка винаги ще има предимство пред най-зашеметяващата, но студена и тиха красота. Важно е да се научите да се шегувате подобаващо, да загатвате за своите предимства, да молите за помощ по простички въпроси. Това е доказана тактика, която ви позволява да се доближите до избраника и да му засвидетелствате чувствата си. С течение на времето той инстинктивно ще започне да отвръща.

Комплиментите са ефективно средство за флирт, което работи безупречно за всеки мъж. Можете да похвалите неговата физическа красота или умствени способности, да отбележите чувството му за стил и т.н. Естеството на комплимента зависи от конкретния тип и ситуацията. Не се притеснявайте и не се страхувайте да изглеждате твърде нахакани. Основното е, че похвалата не е преднамерена и отговаря на реалността. Твърде ласкателни коментари не са препоръчителни, защото ще разглежда като опит на жената да извлече някаква полза.

Езикът на тялото

Езикът на тялото позволява предаването на информация чрез жестове, допълвайки вербалната комуникация. Вместо хиляда ненужни думи, за да признаете симпатията си към човек, достатъчно е да използвате един сигнален жест. Най-често срещаното е усукване на къдрица на пръст, игра с косата и други. Мъжете възприемат този сигнал на невербално ниво и го намират за много очарователен.

Друг начин да засвидетелствате чувствата си на мъжа е да осъществите зрителен контакт с него. Съблазнителният поглед с закачлива усмивка ще го подлуди. Основното нещо е да поддържате зрителният контакт минимум няколко секунди.

Мотивация за изразяване на чувствата

Ако една жена се окаже в ситуация, в която познат, с когото й е приятно да общува, но той не проявява правилната инициатива за трансформиране на връзката на друго ниво, е необходимо да поеме контрола върху ситуацията в свои ръце.

Първо е необходимо да се убеди мъжа в неговата значимост. Той ще се радва да изпълни няколко задачи, с които една жена наистина не може да се справи. Основното е искрено да благодарите за свършената работа и да отбележите, че без него е нямало да се справите.

Изразяване на благодарност

Мъжът трябва да получи благодарността на жената, така че връзката им да се засили и постепенно да премине към следващия етап. Обикновено „благодаря“ вече не е достатъчно, но и за целувки и прегръдки е още рано. Тогава какво?

Най-добрият вариант за благодарност е да му приготвите нещо вкусно. Например, пай или горещи палачинки. Това ще бъде добра стъпка към обекта на вашите чувства и чудесна възможност да демонстрирате своите кулинарни умения.

В знак на благодарност можете грациозно да вмъкнете комплимент. Трябва да го направите по специален начин, влагайки целия си чар – наклонете главата си на една страна, и настройте гласа си по-тихи и ниски нотки.

Искрен смях

Искреният смях на шегата на мъжа със сигурност ще бъде разглеждан от него като сигнал за чувства. Но искреността е изключително важна тук, така че трябва да се смеете само ако вашият партньор наистина е успял да ви впечатли с това, което казва.

Трябва ли да изглеждате недостъпна?

Смята се, че една дама трябва да е недостъпна за мъжете. Казват, че само в този случай отношенията се развиват по правилния начин. Хората обаче често разбират погрешно думата „недостъпна жена“. Някои дами прекаляват, затварят се в себе си и напълно потискат емоциите си. Резултатите са нервни заболявания и депресия.

По-правилно е да се говори не за недостъпност в общия смисъл на думата, а за самочувствие и увереност.

Заслужава ли си да бъдем директни?

Психолозите препоръчват на жените да показват откритост в отношенията с противоположния пол. Когато харесвате един мъж, трябва да му кажете за това. Ако има взаимни чувства, тогава той също ще бъде изключително откровен. Благодарение на това връзката естествено ще премине от приятелство в романтична. Ако той не показа взаимност, поне няма да се измъчвате с напразни надежди.

За да може мъжът да разбере, че държите на него, е важно да изградите правилната линия на поведение. А дали да му разкриете директно чувствата си, това следва да се реши в зависимост от конкретната ситуация.

Tagged , , ,
на горе