как да накарате един мъж да се страхува да не ви загуби
Любов и партньорство

Как да накарате един мъж да се страхува да не ви загуби

Когато дадете на мъжа всичко, което той иска, той може да ви приеме за даденост, следователно изобщо не се притеснява, че ще ви загуби. Той знае, че винаги ще бъдете там, каквото и да се случи. И това е проблемът, разкриват психолози. Те дават няколко съвета, които имат за цел не да ви накарат да го манипулирате, а да му напомните, че без вас ще бъде по-зле.

Не бъдете винаги на разположение

Дайте му пространство и възможност да ви липсва. Наслаждавайте се на живота без него. Погрижете се за себе си с това, което ви харесва и ще видите, че можете да бъдете щастливи и без него. Не му казвайте всичко – оставете го да мисли къде прекарвате времето си.

Покажете му, че имате живот извън връзката си

Забавлявайте се без него! Разходете се с приятели или колеги и не е нужно да му разказвате всичко – това ще добави интрига и „пикантност“ във връзката ви, особено ако във вашата компания има мъже.

Не бързайте да отговаряте на съобщенията му

Той ще види, че вашият свят не се върти около него и че вие ​​не седите и чакате неговото съобщение или обаждане. Покажете, че и вие сте заети с живота си и че той трябва да положи усилия, ако иска вашето време и внимание.

Внимавайте за външния си вид

 

Тренирайте, обличайте се … не е нужно да сте супер модел, а просто да сте добре поддържани!

Нежно флиртувайте с другите

Много внимателно и фино. Просто ако мъжът ви обърне внимание, му се усмихнете в отговор. Нека за вашия мъж това изглежда просто учтивост и дружелюбност, но въпреки това посява в него зрънце съмнение и разбиране, че друг мъж може да ви открадне.

Покажете му, че сте независима жена, която няма да направи всичко за него

Поставете граници и се придържайте към тях. Поставете си приоритет. Повярвайте ми, мъжът ще го оцени.

Не му позволявайте да се отнася с вас като с непълнолетна. Покажете, че уважавате себе си достатъчно, за да не допуснете това.

Бъдете себе си

Правете това, което ви прави щастливи и му покажете, че той няма контрол върху живота ви. Трябва да се обичате повече и тогава той ще ви обича повече.

Tagged , , , , ,
на горе