Как да завладеете сърцето на мъж Овен: Задачата не е лесна

Как да завладеете сърцето на мъж Овен
Астрология

Как да завладеете сърцето на мъж Овен: Задачата не е лесна

Ако искате да завладеете непокорния Овен, ще трябва да действате внимателно и постепенно. Това е завоевател, следователно му дайте време да ви „улови“. Задачата не е лесна – да останете женствени, покорни, но и да покажете мистерия и да засвидетелствате страст.

Единствено ако поддържате баланс, можете да изградите силни взаимоотношения с мъжа Овен. Женската хитрост, интуиция и интелигентност ще ви помогнат.

Първата стъпка е искрено да го заинтригувате. Трябва да сте активни в комуникацията, да демонстрирате независимост и да имате свои собствени интереси. Такива мъже обичат умни момичета, които се занимават с личностно развитие, имат свои хобита и широки интереси.

Да вълнува и съблазнява е неговото амплоа

Страстта е привлекателна женска черта, която моментално възбужда огнения мъж. Нужно е постоянно да стимулирате интереса, да предизвиквате любопитство, похвала, искрено да се възхищавате на действията на Овена, да подкрепяте начинанията му. Овните обичат горещите и живи връзки, така че не могат без изненади, еротични игри и страстни милувки.

Овенът се завладява от искрената подкрепа. Трябва да общувате с него нежно и активно. Не предизвиквайте ревност – подобни експерименти ще унищожат връзката, особено, ако е в начален етап. Жена, която си остава загадка, има свои интереси и води активен социален живот, със сигурност ще привлече темпераментният Овен.

7 правила за покоряване на Овена

Овенът ще насочи вниманието си само към жена, която има силна житейска позиция и е активна, енергична и оптимистична. Жените, които са твърде спокойни, не го интересуват, той иска да получи нови емоции и впечатления от любовта.

Овните обичат, когато животът е като празничен калейдоскоп. Винаги е необходимо да има вълнения, скуката не е за него.

Никога не поемайте инициативата в свои ръце, бъдете силни, но не крийте слабостта си. Накарайте Овена да се чувства като истински мъж. Беззащитността на жената му позволява да успокои агресивността си и да намери покой.

Бъдете непредсказуеми и импулсивни в общуването , не забравяйте, че гордият представител на огнената стихия може да бъде покорен само от вашето подчинение.

Опитайте се просто да му обясните от какво имате нужда, без да се криете и без недомлъвки. Откровеността и честността са най-важните неща за Овните във връзката.

Елиминирайте грубите думи от речника си, избягвайте вулгарно поведение и грубо поведение. Овенът не обича грубостта във всичките й прояви, особено при жените.

Не забравяйте да покажете искреност, щедрост, възхищение и уважение към него и в никакъв случай не му показвайте презрение или съмнение, че е истински мъж.

Tagged , ,
на горе