как да го накарате да съжалява
Любов и партньорство

Как да го накарате да съжалява, че се е отнасял зле с вас

Лошите връзки ни носят много отрицателна енергия. Човекът до вас не винаги разбира как да се държи и как да ви обича.

Можете да му говорите за това и той пак да не разбира колко лошо се отнася с вас. В крайна сметка, вие заслужавате повече. Как да се уверите, че посланието стига до него?

Може би все още не сте готови да го напуснете, но просто искате той да съжалява за поведението си и след това да му дадете нов шанс. Тогава ето какво да направите:

Починете си от връзката

Да, това е страшно, но е необходимо, ако ситуацията е критична. Как ще разбере, че ви интересува как се държи, ако останете с него? Как ще покажете, че не сте готови да го приемете?

Кажете ми, че имате нужда от почивка. Че трябва да обмислите малко отношенията си, тъй като той не се променя. Междувременно, ето още какво трябва да направите.

Не му пишете и не му звънете

Не го молете да ви се извини. Ако му се обадите, той ще реши, че сте готови да му простите и че той може да направи същото отново. Това няма да го накара да осъзнае нищо. Покажете, че можете да живеете без него.

Игнорирайте го, когато сте заедно

Докато преминете през тази „пауза“ във връзката, игнорирайте го. Покажете, че можете да се справите добре без него, защото мъжете, особено нарцисите, просто искат да видят, че без него не можете да направите нищо.

Живейте пълноценно

И така, направете „пауза“ и дори да не търсите други мъже, можете да направите всичко останало, което не бихте могли във връзката: да отидете на къмпинг с приятели, да танцувате бясно в клуб, да се запишете на някой курс. Правете каквото си искате. Когато сте щастливи, това привлича околните, включително и този, който преди това не ви е оценявал подобаващо.

Публикувайте вашите снимки в социалните мрежи

Как иначе ще знае как се забавлявате без него? Това е най-добрият начин да го накарате да съжалява за начина, по който се е отнасял с вас. Публикувайте снимка с приятелите си, на себе си красива, усмихвайте се, за да разбере, че другите могат да ви направят по-щастливи от него.

Върнете някои от подаръците му

Няколко от тези, които не са особено важни, но също така и няколко от тези, които са важни. Предварително ги поръсете с любимия си парфюм, така че той да разпознае аромата ви. Не обяснявайте нищо, просто му го дайте и това ще го озадачи и ще го накара да се замисли за връзката ви.

Отговаряйте му кратко

Когато ви пише, отговорете му накратко. И когато той най-накрая предложи да се срещнете и обсъдите всичко, не бързайте да се радвате, а просто отговорете: „Добре“ или „Рано е“. И тогава бъдете внимателни и наблюдавайте колко е осъзнал грешките си и дали се е променил, съветват психолозите.

Tagged , , ,
на горе