Имате ли силно биополе: 7 признака за силна аура

признаци за силна аура
Интересно

Имате ли силно биополе: 7 признака за силна аура

Всяко живо същество има аура, която е свързана с духовните му вибрации. Аурата е електромагнитно поле, което заобикаля всички живи същества във Вселената.

Всяка аура е уникална, има свои собствени цветове и вибрации. „Четейки“ аурите на хората, можете да разкажете много за техните мисли, навици, чувства, емоции, характер, силни и слаби страни и дори здраве.

Мислите ли, че имате силно биополе?

Ето някои признаци, които могат да ви помогнат да определите дали това е така.

Добро физическо здраве

Ако аурата е чиста и силна, човек практически не е податлив на болести. Когато аурата е слаба, човек често се чувства уморен, често се оплаква от главоболие, а настинките са често срещано явление. Такива хора могат да развият различни хронични заболявания. Ако нищо не се направи, ситуацията може да се влоши и обикновената настинка да се превърне в сериозно заболяване.

Невероятен късмет

О, да, човек със силна аура е изключително щастлив. Той има късмет буквално във всичко. Грубо казано, хората със силна енергия винаги са по-склонни да успеят без много усилия. Понякога казват за такива, че са родени със златна лъжичка в устата.

Оптимизъм

Можете да почувствате силната аура на някого, ако той излъчва оптимизъм. Когато застанете до него, искате да действате, има желание да завладеете света. Всичко изведнъж придобива различни цветове, всичко става по-лесно, по-просто и изглежда, че няма нищо невъзможно. Между другото е много лесно да се влюбиш в такъв човек със силна аура.

Лидерство

Енергийно силният човек винаги се превръща лидер. Да водиш другите и да си слаб са абсолютно несравними неща.

Физическа сила и издръжливост

Силната аура е силно тяло. Когато човек е силен морално, той е силен и физически. Такива хора са издръжливи, другите вече са изтощени, когато той прелива от енергия и иска да покорява нови върхове.

Жажда за живот

Отвореност към новото, което е равносилно на отвореността на живота като цяло. Тези хора не само не се страхуват да експериментират, но и обичат да го правят. Те са широко скроени и обичат да гледат отвъд хоризонта. Силната аура ви позволява да не се страхувате от промяната, независимо какво ви очаква там, отвъд хоризонта. Това още веднъж доказва, че животът е динамичен. Животът е постоянна промяна, просто е невъзможен без трансформация.

Ако имате поне два от седемте знака, ще ви бъде по-лесно да укрепите аурата си.

Развивайки всеки от тях пък, ще укрепите биополето си. Просто трябва да работите върху енергията и възгледите си за света – тогава всичко ще си дойде на мястото.

Tagged , , ,
на горе