Значение на имената: Георги – значение и характеристики на името Георги, черти на характера

Значение на имената - Георги
Интересно

Значение на имената: Георги – значение и характеристики на името Георги, черти на характера

В превод името Георги означава „земеделец“, „орач“. В митологията Георгос бил наричан Зевс – божеството на гръмотевиците и мълниите, което доминира във Вселената и защитава зърнопроизводителите.

Неговата енергия е положителна и допринася за разкриването на потенциала на личността.

Характерни черти на хората, носещи името Георги

Георги е интелигентен, мил и свестен човек. Същевременно е изключително амбициозен и склонен да живее в измислен свят. Мечтите му го отвличат от реалността, като същевременно му помагат да запази спокойствие. Той е благ, никога арогантен, но не търпи презрение и подигравки. Не е злопаметен. Бързо забравя провиненията и предпочита да накаже противниците с ирония, а не чрез отмъщение.

Мъжът на име Георги умее да цени приятелството. Той е отдаден на близките си и вярно пази тайните им, освен това знае как да развесели и да им помогне да забравят неприятностите.

Самият той е по-затворен и не обича да говори за проблемите си. Проявява щедрост, великодушие, смелост. Много мрази лъжата.

Също така, Георги е боец, ​​ трудолюбив и минава спокойно по пътя на живота, мобилизирайки волята си, за да преодолее трудностите си. Умее да отстоява своето, но няма да наруши своите морални принципи, заради интересите си.

Не е лесно за собственика на това име да заеме своето място в обществото: понякога решителността и егото му му пречат да създаде правилните контакти.

Георги е доста емоционален, но не и уязвим човек. Тя никога не губи хладнокръвие и действа правилно при никакви обстоятелства.

Харесва вниманието към себе си, но е смирен. В младостта си го привличат приключенията, но с възрастта уляга.

Любовни отношения

В интимната сфера той е страстен, неуморен и внимателен. За него са важни дългосрочната любовна игра, вербалната комуникация и взаимната инициатива на партньора. Търси темпераментни любовници, незабавно развълнувани и не се страхува от експерименти.

Георги търси също така мъдрост, нежност и взаимно приятелство с жената до себе си. Той създава семейство късно, поради факта, че е срамежлив. Не може да се отпусне в компанията на хора, които харесва, въпреки че е приятен за дамите и те го обожават.

Георги е прекрасен съпруг, който не се стреми към надмощие, искрено се грижи за своята половинка и се стреми да създава атмосфера на комфорт и радост.

Той се нуждае от добра домакиня, защото не понася безпорядък. Не избягва домакинските задължения и помага вкъщи. Предпочита да прекарва вечерите си със семейството си, не е по шумните партита.

Tagged , , , , , ,
на горе