Значение на имената: Биляна – талисмани, щастливи месеци, числа, цветове

жените на име Биляна
Интересно

Значение на имената: Биляна – талисмани, щастливи месеци, числа, цветове

Жените, носещи името Биляна, са грациозни, нежни и тайнствени. Значението му, според Уикипедия, е „билка, лековита трева“, а според речника за произход на думите в българския език, Биляна идва старобългарския глагол „билясвам“, което означава омагьосвам.

Жените на име Биляна са смели, притежават отлични лидерски качества и се справят с лекота с трудностите в живота. Те могат да постигнат успех във всяка област. Поради своята рядка комбинация от практичност и отдаденост по отношение на характера, те почти винаги постигат целите си.

Положителни страни на жените с името Биляна

Те са красиви, изящни, с богато въображение и редица творчески способности. Обичат да се занимават с изкуство и го почитат във всичките му форми.

Творческите дейности им се отдават много.

В живота дамите на име Биляна се стремят към любов, хармония и романтика.

Оптимизмът им помага да бъдат успешни при различни обстоятелства.

Жените на име Биляна притежават вродена способност да се разбират с другите и общуват с лекота. В тяхната компания всеки се чувства спокоен, затова те имат много широк приятелски кръг.

Те са в състояние да издържат на трудности, неприятности и житейски проблеми като никой друг. Изключително са самоотвержени и винаги са готови да защитят тези, на които държат.

Отрицателните страни на дамите с името Биляна

Биляните са много упорити и за тях постигането на успех във всяка област на живота е много важно. Понякога се увличат в гонене на поставената цел и могат да станат избухливи.

Също така, жените на име Биляна са изключително принципни и ако някой ги разочарова, трудно би могъл да спечели отново доверието им. Дори и ако се разкайва искрено. Биляна има проблем с даването на втори шанс. Затова внимавайте как ухажвате и обичате тези дами с магично име!

Камъни талисмани: черен диамант, кварц, хризолит

Щастливи числа: 1, 4, 8, 10, 13, 17, 19, 22, 16

Успешни месеци: февруари, март, април, юни, юли, ноември

Щастливи цветове: червено, синьо, зелено, кафяво

 

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе